Wpis z mikrobloga

Panowie ale co wy tutaj mówicie, że zwycięstwo, że mamy się cieszyć z trzech punktów? Panowie, my żeśmy grali z Angolą tak? Ale co Romeczku jaka Andora? Abo ty tak wszystko na tym telefonie sprawdzasz a ja mówię z głowy. No to z Andorą to my byśmy z kadrą Engela po grillu reprezentacyjnym szustkę im zapakowali albo i dwucyfrówkę. Masz takiego rywala to mówisz pokazać wyższość tak? Ja jak żem grał w Szalke i mieliśmy mecz w Dojczer Fuszbal Bund Pokal- tak Romeczku tutaj chodzi o Puchar Niemiec z jakimś dziadem z czwartej ligi to my żeśmy na kacu wygrywali po 5:0. Tak trzeba grać pokazać wyższość tak? Masz te umiejętnośći to wyjdź i pokaż, dziubnij z wątroby, zagraj z kija na klepkę. Mnie się ten mecz nie podobał, nudny jak flaki z olejem napędowym hehe.
#mecz #reprezentacja #kanalsportowy #kanalbekowy
Pobierz KRZYSZTOFDZONGUN - Panowie ale co wy tutaj mówicie, że zwycięstwo, że mamy się cieszy...
źródło: comment_1616963315lNt5fYLEvyr3lD1StIKnhM.jpg
  • 1
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Ale Tomek, Tomek eee ja Ci powiem jedno rzecz. My jesteśmy teraz w fazie budowy eee nowej reprezentacji. A ta Andora nie jest wcale taka słaba. Wiecie eee ile z nimi wygrała Francja? Brawo Romku 3 do 0. A Turcja? Właśnie Romek, tylko eee 1 do 0. Więc nie oczekujcie, że my wyjedziemy na mecz i będziemy wygrywać eee 7 do 0. To tak nie działa. Ja zatrudniłem Paulo Souse
Pobierz rezox - @KRZYSZTOFDZONGUN: Ale Tomek, Tomek eee ja Ci powiem jedno rzecz. My jesteśmy...
źródło: comment_1616964238oj3FHFsMwzMwMYPzx3WwQU.jpg