Korzysta ktoś z Was z biurka elektrycznego? Jeżeli tak, to jakie macie? Bo zastanawiam się nad małym przemeblowaniem mojego biura i szukam opinii i porad. Do wyboru jeżeli chodzi o elektryki mam zrobienie sobie swojego (osobno kupić stelaż i blat drewniany) albo kupienie gotowca z IKEA albo czegoś pokrewnego. Wymagania mam takie aby blat miał max 160cm długości i minimalnie 70cm szerokości. Dodatkowo czy korzystacie z jakiegoś uchwytu na monitor, najlepiej dwa? Czy macie jakieś doświadczenia z uchwytami tak aby zamontować dwa monitory 27" albo 27+34"? #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #homeoffice
Do wyboru jeżeli chodzi o elektryki mam zrobienie sobie swojego (osobno kupić stelaż i blat drewniany) albo kupienie gotowca z IKEA albo czegoś pokrewnego.
Wymagania mam takie aby blat miał max 160cm długości i minimalnie 70cm szerokości.
Dodatkowo czy korzystacie z jakiegoś uchwytu na monitor, najlepiej dwa? Czy macie jakieś doświadczenia z uchwytami tak aby zamontować dwa monitory 27" albo 27+34"?
#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #homeoffice
@Tajny_agent_CIA: nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje