Antycovidian rok temu - "zamkną nas na cały rok albo dłużej"
Hehe, co za foliarz xD to tylko 2 tygodnie i wrócimy do normy
Antycovidian kilka miesięcy przed szczepionką - "te szczepionki nic nie dają, to tylko skok na kasę"
Hehe, co za foliarz xD Jak będzie szczepionka i wyszczepimy starszych ludzi to pandemia zniknie
Antycovidian teraz - "pewnie do końca roku nas nie wypuszczą z lockdownu"
Hehe, co za foliarz... eeee, wait masz rację.
Śmieszne, że antycovidianie wszystko dokładnie przewidzieli, że lockdown potrwa co najmniej rok, że będą ograniczać naszą wolność, że szczepionki nie pomogą w walce z koronawirusem, a mimo to nadal są oni uważani za foliarzy. Za to ci, którzy się ciągle mylili i wierzyli tylko wielkim biznesmenom z WHO i firm farmaceutycznych nie są uważani za szurów. Nie wiem gdzie tu logika.
@trevoz: Albo paszporty szczepionkowe. Jaka to wielka beka była tutaj z szurów, którzy o tym mówili. A teraz to całkiem realna opcja dyskutowana na forum międzynarodowym.
Wszystkie szurskie teorie spiskowe a propos koronawirusa mają to do siebie, że się sprawdzają.
@trevoz: Jakoś sobie nie przypominam, żeby ktoś wierzył że to będą tylko 2 tygodnie... A ludzi starszych nie mamy wszystkich wyszczepionych. Trochę głupie jest brać jakieś wyrwane z kontekstu zdania i budować na nich swoją wizję świata, nie uważasz?
Śmieszne, że antycovidianie wszystko dokładnie przewidzieli, że lockdown potrwa co najmniej rok
@trevoz: 3 lata to optymistyczna wizja, zazwyczaj są to 3-6 lat . Ludzie, którzy uwierzyli, że epidemia potrwa 2 tygodnie, to upośledzeni umysłowo ludzie bez żadnej wiedzy.
@trevoz: @surowageneracja: Czekaj, czekaj, zastanawiam się na jakiej podstawie stwierdziłeś, że szczepionki nie pomogą, bo w tym momencie nie da się tego powiedzieć (żeby szczepionki działały w teorii trzeba wyszczepić jakieś 70% ludności, nie niecałe 5%, tak jak aktualnie w Polsce). Dopiero po tym wyszczepieniu będzie można stwierdzić czy foliarze i antyszczepionkowcy mieli rację. Paszporty szczepionkowe nie są wymysłem foliarzy tylko czymś co od dawna istnieje jak się jedzie poza
@Alinous: > Paszporty szczepionkowe nie są wymysłem foliarzy tylko czymś co od dawna istnieje jak się jedzie poza Europę, polecam poczytać.
@Alinous: tzw żółta książeczka ( ͡°͜ʖ͡°) szury nie jeżdżą poza Polskę, skąd mają wiedzieć o obowiązkowych szczepieniach? Nie mówiąc już np o domniemanej nieskuteczności szczepień - wystarczy spojrzeć jak wygląda przebieg pandemii w kraju, który wyszczepił większość populacji - tj Izrael. Z resztą
@trevoz: naprawdę nie wiem skąd wzięło się to "2 tygodnie". Jakoś na samym poczatku marca zeszłego roku byłem usunąć ósemkę, pani przygotowująca mnie do zabiegu mówi że za miesiąc będzie po wszystkim. Zrobiła duże oczy gdy powiedziałem jej że "może za rok".
Możesz mnie uznać za "covidianina" bo maseczki na twarzy w przestrzeni publicznej jak najbardziej mi pasują- od roku nie załapałem żadnej infekcji gdzie zawsze było to nagminne.
Nikt nie mówił, że to potrwa tylko dwa tygodnie, bo nikt nie wiedział ile to potrwa i ile będziemy tak siedzieć.
Szczepionki dają bardzo dużo - w Izraelu już po półtorej miesiąca odczuli różnice i spadek codziennej ilości zachorowań i zgonów.
A to trzecie to już xDDD wymyśliłeś sobie sam jakieś argumenty z dupy, których nawet nie przemyślałeś i to wszystko w celu dowartościowania się. Tylko, że to nic nie
@trevoz: aktualni ''antycovidianie'', jak to nazywasz, jako pierwsi na początkach pandemii krzyczeli, że pozamykają całkiem miasta i robili zapasy na rok i srając ze strachu. Nie szło przetłumaczyć, że nikt nie zamknie całego miasta 24/7 tak, że ludzie pozdychają z głodu, a wirus też nie zabija 100% społeczeństwa dzień po zarażeniu, więc o czym Ty mi dziecko tu...? Teraz krzyczą, jak to wirusa nie ma- najczęściej do póki nie mają pecha,
#sejm #polityka I pomyśleć, że kiedyś rząd Millera został uwalony, bo Rywin poszedł do Michnika powołując się na polityków lewicy. A tu afera za aferą, fundusze z dupy i poparcie 35%. I wystarczy, że mniej ludzi pójdzie na wybory i znowu będą rządzić.
Antycovidian kilka miesięcy przed szczepionką - "te szczepionki nic nie dają, to tylko skok na kasę"
Antycovidian teraz - "pewnie do końca roku nas nie wypuszczą z lockdownu"
Śmieszne, że antycovidianie wszystko dokładnie przewidzieli, że lockdown potrwa co najmniej rok, że będą ograniczać naszą wolność, że szczepionki nie pomogą w walce z koronawirusem, a mimo to nadal są oni uważani za foliarzy.
Za to ci, którzy się ciągle mylili i wierzyli tylko wielkim biznesmenom z WHO i firm farmaceutycznych nie są uważani za szurów. Nie wiem gdzie tu logika.
#covid #koronawirus #polska #lockdown #4konserwy
Wszystkie szurskie teorie spiskowe a propos koronawirusa mają to do siebie, że się sprawdzają.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trochę głupie jest brać jakieś wyrwane z kontekstu zdania i budować na nich swoją wizję świata, nie uważasz?
@trevoz: 3 lata to optymistyczna wizja, zazwyczaj są to 3-6 lat . Ludzie, którzy uwierzyli, że epidemia potrwa 2 tygodnie, to upośledzeni umysłowo ludzie bez żadnej wiedzy.
Paszporty szczepionkowe nie są wymysłem foliarzy tylko czymś co od dawna istnieje jak się jedzie poza
@trevoz: wybierz jedno.
@Alinous: tzw żółta książeczka ( ͡° ͜ʖ ͡°) szury nie jeżdżą poza Polskę, skąd mają wiedzieć o obowiązkowych szczepieniach? Nie mówiąc już np o domniemanej nieskuteczności szczepień - wystarczy spojrzeć jak wygląda przebieg pandemii w kraju, który wyszczepił większość populacji - tj Izrael.
Z resztą
Możesz mnie uznać za "covidianina" bo maseczki na twarzy w przestrzeni publicznej jak najbardziej mi pasują- od roku nie załapałem żadnej infekcji gdzie zawsze było to nagminne.
@trevoz: jak maja pomóc skoro w PL wyszczepiono lediwe 3mln osob? Wiesz w ogole jak dzialaja szczepionki?
Nikt nie mówił, że to potrwa tylko dwa tygodnie, bo nikt nie wiedział ile to potrwa i ile będziemy tak siedzieć.
Szczepionki dają bardzo dużo - w Izraelu już po półtorej miesiąca odczuli różnice i spadek codziennej ilości zachorowań i zgonów.
A to trzecie to już xDDD wymyśliłeś sobie sam jakieś argumenty z dupy, których nawet nie przemyślałeś i to wszystko w celu dowartościowania się. Tylko, że to nic nie
@trevoz: co za chochoł xDDDD nikt tak nie mówił.