Aktywne Wpisy
Znacie kogos w #warszawa kto oferuje uslugi skracania materacy piankowych xD? Kupilismy nasz pierwszy i okazalo sie ze wersalka za wąska (chuopskie oko oszukalo)
#kiciochpyta
#kiciochpyta
D00msday +16
Dlaczego po prostu nie przerwiemy dostaw broni i nie zamkniemy granicy dla dostaw uzbrojenia z zachodu? Nie będzie żadnego "braterstwa" między nami, a Ukraińcami, bo ci drudzy czczą ludobójców i morderców Polaków, a dodatkowo traktują nas jak wrogów. Ograniczyć pomoc Ukrainie do transportów humanitarnych i zamknąć granicę dla wszystkiego innego - to powinno się zrobić z miejsca.
#swiat #europa #polska #ukraina #rosja #wojna #przemyslenia
#swiat #europa #polska #ukraina #rosja #wojna #przemyslenia
Orientujecie się może po ile teraz takie chodzą, tj. za ile mógłbym ja sprzedać? Konsola w pełni sprawna, tylko używana (ale tak nie za dużo - może z 200h łącznie?)? Niedługo się przeprowadzam, więc chciałbym się pozbyć tego co mi niepotrzebne, a nie wiem czy to ma sens.
#nintendoswitch #pytanie
@KochamJescKisiel: nie możesz sobie na olx albo allegro sprawdzić? :P
Od ponad tygodnia siedzę na olx i allegro w poszukiwaniu pstryczka.
Zauważyłem, że osoby z przerabialną v1, często podbijają cenę i chcą za "golasa" nawet 1500 zł.
Zauważyłem też, że po kilku dniach wrzucają ogłoszenie na nowo, bo nikt tego za taką kasę nie kupuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może ludzie ogarnęli, że gierki tak dobrze trzymają na wartości, że opłaca się kupić v2 dla lepszego
@qball: V2 nie ma ani lepszego ekranu, ani lepszej baterii, ani niedriftujących analogów ( ͡~ ͜ʖ ͡°)