Aktywne Wpisy
tormentorer +5
Jestem takim nieszczególnie żarliwym Katolikiem, ale coś mnie trafia, jak czytam że w Polsce,kraju, który wyrósł i uformował swoją tożsamość na barkach chrystianizacji, jakiś watażka zabrania wieszania krzyży w urzędach publicznych - niech by ktoś spróbował wywinąć taki numer w takich Niemczech, dajmy na to Bawarii - w super zlaicyzowanym społeczeństwie, to pogoniliby dziada bez mrugnięcia okiem. Dlatego apeluję - nie głosujmy na takie indywidua- i pamiętajmy o swoich korzeniach. 8 gwiazdek,
Marek_Tempe +8
Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://jvm-bloggers.com/issue/282
#java #scala #kotlin #groovy #jvm #jvmbloggers #programowanie
@Pan_Tomek: BTW jeśli chodzi o utracone w pożarze OVH dane, to sporo można odzyskać na podstawie web.archive.org (choć oczywiście wymaga to nieco ręcznej roboty).
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
odnośnie moderacji:
1. Bardzo mocno moderowane są blogi firmowe, bo tam leci często sporo mocno marketingowego materiału i takiego staram się nie puszczać.
2. Blogi personalne są na auto-accept z wyjątkiem paru osób, które najbardziej popuszczały wodzę fantazji. Nie chcę nikogo karać za to, że czasem pisze o czymś innym niż stricte JVM.
Ale jeśli masz jakieś konkretne uwagi co do moderacji to daj znać, może jest coś co dla