Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Można sobie uszkodzić wątrobę jednorazową, zbyt dużą dawką tłuszczu? Moja mama truła mi dupę przez kilka dni jakiś tydzień temu, że na bolące gardło najlepsze jest gorące mleko z masłem i miodem. Do gorącego mleka dodawałem tylko kawałek masła na łyżeczce i łyżeczkę miodu i piłem raz lub dwa dziennie, ale raz chyba za dużo masła dodałem bo brzuch mnie rozbolał. Potrwało to z godzinę a później poszedłem spać. Dzień później zauważyłem żółtą skórę w kącikach oczu, w pachwinach, a także ciemny mocz. Już tego praktycznie nie widać ale się przestraszyłem. Było mi jeszcze ciagle za ciepło przez dwa kolejne dni, dziś jest już lepiej. Nadmienię że było to masło mlecznej doliny w kostce, o zawartości tłuszczu 82%.
#medycyna #zdrowie #watroba #lekarz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wykop_hejter: zobaczę jeszcze kilka dni czy się utrzyma, mam kontrolę w poradni w nadchodzącym tygodniu, co prawda tylko wizyta kontrolna i związana z czymś innym, ale może będą robić testy krwi.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrFisherman: miałem testy krwi robione, ale trochę później, morfologia z rozmazem była, czy coś takiego. Cała kartka wyników i może z cztery rzeczy były na wartości granicznej, dolnej albo górnej. Reszta była ok, więc nic nie było dalej robione. Teraz już nawet nie jem masła bo mnie obrzydza.
  • Odpowiedz