Aktywne Wpisy
To samo ci dzikusy i barbarzyńcy zrobią z Wami, gdy w razie wojny zostaniecie złapani a ruscy będą potrzebować informacji. To samo robią teraz z całą masą żołnierzy ukraińskich.
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć
wieszjo +32
Zwyrol szachy 5d, nie zdziwię się jak on nie wiedział kto był tą 5 osobą bo może kelnerka nie znała tej osoby tylko zapamiętała że łysa i podpuścił Mlekołaka żeby sam się wyprzęglił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Coś o mnie:
Student drugiego roku informatyki na polibudzie, jakieś tam małe rzeczy na githubie mam jednak, jeszcze nie czuje się wystarczająco ogarnięty, żeby już teraz zgłaszać się na staże, dlatego chciałem mocno przepracować marzec-czerwiec i dopiero wtedy zgłosić się do jakiejś firmy na staż.
Póki co wykonałem jedna apke w javie - biblioteka, oparta na czystej javie / jdbc na mysql + GUI w swing.
#naukaprogramowania #programista15k #programowanie #staz #informatyka
Aczkolwiek, jestem ciekawy czy #comarch się odezwie i plus minus ile trzeba czekać na jakiś odzew, od złożenia aplikacji.