Wpis z mikrobloga

#webdev #prawo #grafikakomputerowa #pytaniedoeksperta
Nie jestem copywriterem, z reguły większość tekstu, która ma się znaleźć na stronie dostarcza mi klient.

Teraz mam klienta i mam stworzyć stronę zakładu fryzjerskiego.
Projekt graficzny i cała koncepcja zaakceptowana.

Jednak właścicielce, ciężko sklecić jakiś tekst.

Czy może być z tego jakiś przypał jak bym się wzorował z tekstu jakiegoś innego zakładu fryzjerskiego. Opis "firmy", opisy usług fryzjerskich itp itd.

Stosując jakiś szyk przestawny, skracając treść, coś wywalając, zamieniając - no nie kopiując 1 do 1.

Ale tak naprawdę jakby porównać tekst Oryginalny z tekstem dla Klienta to można rozpoznać, że tekst Klienta inspirował się tekstem Oryginalnym ?
  • 7
Sprzedam ci dobre narzędzie z którego ostatnio sam z niezłym skutkiem korzystałem - copy.ai - drogo się cenią, ale masz tydzień za darmo bez podawania karty kredytowej. Tyle czasu powinno wystarczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maciej__: copy.ai to aplikacja algorytm który generuje copy na podstawie opisu, słów kluczy itd. Trafiłem na to parę dni temu na jakimś forum - i powiem szczerze, gdybym na codzień był jakimś freelancerem od wszystkiego to nawet pomyślałbym o zakupie konta premium tam - a tak skorzystałem raz, bo akurat potrzebowałem trochę tekstu na stronę :) Ogólnie bardzo polecam.