Aktywne Wpisy
karetpoker +10
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1361
Dzisiejsze promocje i kupony, które znajdziecie na naszej Stronie, Fanpage i Telegramie linki znajdziecie na naszym Profilu
SPRAWDŹ NASZ PROFIL
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#gearbest #banggood #dhgate #aliexpress #promocje #kupony #chinskiecuda #kodyrabatowe #smarthome #xiaomi #blitzwolf #smartfon #telefony #redmi #sluchawki #komputery #yeelight #nawilzaczpowietrza #projektor #monitory #zabawki #tablet #tablety #router #smartwatch #amazfit
@ZidaneNS
@Norbit11
@brudny
@Pieniek
@MikeR