Aktywne Wpisy
NightRock +174
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
30,9% - ta sprawa mnie nie interesuje
26,8% - prezes Orlenu powinien natychmiast stracić swoje stanowisko
20,9% - prezes Orlenu jest dobrym menadżerem i sprawy z przeszłości nie mają wpływu ma jego obecną działalność
14,3% - zarzutom wobec Obajtka raz jeszcze powinna przyjrzeć się prokuratura
5,9% - to sprawa sprzed 12 lat
@pytlar: Chyba lekcja lewackiej logiki od neuropków xD Nie każdy kto interesuje się sprawą musi widzieć w tym problem.
@arahooo: czyli w różnym stopniu stwierdzili, że istnieje problem, a ponad połowa widzi tutaj łamanie prawa
Co xD? Próbuje zrozumieć jakie procesy myślowe zachodzą w Twojej głowie a kompletnie mi nie wychodzi xD
@pytlar: Ruscy zaprosili Amerykanów na zawody sportowe, które gospodarze oczywiście przerżnęli do zera.
Na drugi dzień w "Prawdzie" pojawia się sprawozdanie: Rosjanie zajęli wysokie drugie miejsce, a Amerykanie byli przedostatni.
Lewaki zrobiły aferę, ale nie pykło, a teraz ból dupy xD