Wpis z mikrobloga

#webdev #grafikakomputerowa #pytaniedoeksperta #programowanie #kiciochpyta
Mirki mam pytanie, skończyłem pisać, przygotowywać swoją stronę portfolio/CV

No taka strona gdzie jest
- krótki opis mnie, czym się obecnie zajmuje,
- moje 4 najlepsze projekty z każdej dziedziny czyli. 4 strony, 4 wizytówki, 4 loga, 4 rendery itd
- sekcja że jak ktoś szuka grafika, strony internetowej to że może się zgłosić tak ii taki cennik itp itd
- no i potem bardziej rozbudowana sekcja CV dla jakis Head Hunterów czyli w jakich językach pracuje, z jakimi programami że np PS, AI, Figma, BLENDER itp itd.
- no i mój git i kilka projektów żeby sobie zobaczyli typu to do list, stoper, jakiś walidator, jakaś gra, jakiś kalkulator

No i tu moje pytanie, czy dobrym pomysłem byłoby się podzielić tu na wykopie tą moją stroną, żeby fachowcy ocenili: "stary jesteś jeszcze debilem - nie pchaj się w robienie stron lub grafiki bo nikt od ciebie tego nie weźmie" - chciałbym jakaś krytykę czy już mogę się rozgłaszać albo ja robiłem gorsze rzeczy a już na tym zarabiałem.

Czy raczej mnie wystalkują i zrujnują wizerunkowo
  • 11
@kodecss: grupki na FB to przeważnie banda wannabe juniorów, którzy będą się czepiać o byle co, także bym sobie odpuścił, a na mirko nie wrzucał bym swoich danych :D chyba najrozsądniej będzie właśnie wysłanie PW kilku ogarniętym Mirkom.