Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć popularnosć tego całego Friza? Dopiero niedawno dowiedziałem się o jego osobie, obejrzałem parę filmików i jakoś nie rozumiem zachwytów nad jego osobą. Skąd się wziął i czemu ma taką popularność?

To jakiś geniusz kreowania wizerunku? Zwykły słup? Zblazowany dzieciak bogatych rodziców?

#friz #youtube #influencer #niepopularnaopinia #
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocimietka_BB: zaczął nagrywać pokemon go gdy był na to boom, potem zaczął nagrywać z byłą już dziewczyną co go wybiło bardziej, później wprowadził się z ekipą do wspólnego domu (content oparty na Loganie Paulu), nagrywanie daily i tak stał się top1 trendujących, bananowym dzieciakiem to na pewno on nie był
  • Odpowiedz
@kocimietka_BB: na pewno nie to ostatnie, raczej przeciętna rodzina.
Zaczął od Pokemon, potem ze swoją byłą dziewczyną nagrywał kontent rozrywkowy (jakieś baseny, taśmy itd), potem wraz z znajomymi założyli ekipe i strasznie wystrzelili. Kontent raczej dla młodszych, codzienne odcinki, fajny klimat, prawdziwe relacje między członkami itd. Potem skończyli daily i zmienili kontent dla starszych. Teraz wypuszczają swoją płytę i startują z kolejnym sezonem (1 sezon = 1 rok).
Na ten
  • Odpowiedz
@kocimietka_BB: Dużo szczęścia, wybił się łatwo, potem dobre decyzje, ludzie i teraz już nie ważne co zrobi, ludzie go lubią, a część na pewno kocha, więc pozostaje robić i doić hajsu jak najwięcej XD
  • Odpowiedz