Wpis z mikrobloga

• 0
Wiecie co mnie najbardziej denerwuje ostatnimi czasy? Pomimo tego, że nie ćpam opio już 120 dni to zdarza mi się złapać jeszcze skręta. Jak poukładałem w miarę w głowie i mam lepsze psychicznie dni to potrafi mnie przygiąć na parę minut do tego biegunka i dreszcze na momencie. Taka to substancja moja ukochana i zazdrosna, ale mimo to nie zamienił bym ją na żadna inna jak w starym małżeństwie.
#narkotykizawszespoko #opiowraki #narkotyki
  • 7
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Roade Ostatnie pół roku gram morfiny dziennie iv, a w ciągu byłem dwa lata. Średnio pewnie by wyszło koło 300mg dziennie
  • Odpowiedz
@b4mi5h: ja ciebie rozumiem ale po prostu uwierz mi że to nie skręt ani nie ma nic wspólnego z tym że jesteś opiatowcem serio po 120 dniach to niemożliwe. Na twoim miejscu to bym zbadał zdrowie żeby wykluczyć jakieś inne choroby i wtedy będzie wiadomo że to somatyzacja tego co dzieje się w głowie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@FarmaceutaAmator badania robiłem koniec końców po 5 latach ogólnego cpania i 2 latach ciągu okazało się, że jestem zdrowiutki jak ryba. Może tak być, że to problemy somatyczne, ale spanie nadal mi się nie uregulowało, a termoregulacja dopiero po 60 dniach.
  • Odpowiedz