Wpis z mikrobloga

Gdzie jest ten przywódca Watahy na Fame'ie? Gdzie jest ten przywódca stada na freakowej gali? No bo patrze, patrze tutaj na kartę walk: Mortalcio, Oleg, Zabielski - to są ci influencerzy, tak? No Zabielski jest znany, Zabielski jest znany, ale nie znany poza Tik Tokiem. No gdzie jest ten inny poziom? Po to przyszedł Wardęga, że słyszeliśmy, że jest paru młodych pajaców do wyjaśnienia. Aha, Wardęga nic nie pokazał i dostał od upadłego Oskarka który jest na powierzchni tylko dlatego, że jest chłopakiem Kostery. Czasami patrzysz na jednego czy drugiego twórcę commentary - Wardęga, Mandzio to tamto siamto. Zastanawiasz się: Ty ten chłopak nie jest taki słaby, żeby wyjaśniać hipokryzję YouTuberów. A własnie może jest taki słaby tu? Może jest taki słaby tu? Może dlatego Sylwek po fajnej dramie z Vogule Poland on potem ginie, bo nie ma tego i przychodzi trudniejszy moment i się okazuje, że tu nie ma w ogóle pomysłu na bitkę, żeby tę walkę pociągnęło. Żeby nie patrzeć się na trenera i potem mówić: bo Różal to, bo Różal tamto, nie niosą mnie nogi, nie ma świeżości. Nie! Masz jaja - wyjdź, pokaż. Za coś ci ta federacja płaci. Za coś ci ci widzowie kibicują i kupują PPV z twojego reflinka. Ty pokaż jako internetowy detektyw, że zasługujesz żeby tutaj walczyć. Jesteś zawodowcem. To po co mi influencer który będzie leżał jak kłoda przy duszeniu? #famemma #kanalbekowy
pawelososo - Gdzie jest ten przywódca Watahy na Fame'ie? Gdzie jest ten przywódca sta...

źródło: comment_1615194975Qq5a1dTuGAfo3RM6rJhmcu.jpg

Pobierz
  • 9
@pawelososo: dokładnie , taki patrykoss czy Ponczek pokazali trochę czego się nauczyli , pokazali serducho. Wiedza za co dostali siano. Podeszli profesjonalnie do tematu. A karzełek Wardęga to jest przyssawka od dram bez charakteru
@pawelososo: Zastanawiam się czy jest tu ktoś prócz mnie, który z wymienionych nazwisk czy pseudonimów, kojarzy tylko Wardęgę? I to tego Wardęgę, który lata temu naśladował Remiego Gaillarda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla przykładu oglądałem serial "Wataha" i miałem zaobserwowany tag, nomen omen, #wataha. Ale po jakichś wpisach zauważyłem, że nie jestem w temacie.

Poza tym mieszanie #kanalbekowy z jakimś gunwem to zakrawa o wyrok 25
@promateosz: To jest tekst związany z Krzysztofem Kononowicza, czyli jednym z ostatnich przedstawicielu nurtu quasi patostremerskiego w Polsce, a ja szczerze mówiąc nie widzę nic złego w użyciu tekstu Bora w innym kontekście niż mecz Milika w Lig Ę przeciwko Gęgą. To po prostu element popkultury i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@transerfer: chłopie czytam z 50 wpis u Ciebie jaki Wardęga słaby, ty nie masz własnego życia ty się bardziej jego walką przejmujesz niż on sam, ty chyba spać nie możesz bo wiking przegrał wczoraj miał live 20 tys go oglądało wiec tylko ty tutaj się nim przejmujesz
Chyba chodziło Ci o jaj, to nie jest krytyka.to obsesja już, nie muszę krytykować osób którzy przegrywają walki, ale Ciebie krytykuje bo ta żółć którą wylewasz jest niepotrzebna sam siebie nakręcasz, a każdego już gówno obchodzi ta gala jak i jej wyniki było minęło