@graf_zero: chyba ty. Lepiej ci szło jak się #!$%@?łeś że jest alt czymś tam, chociaż jak dla mnie może ci nawet wchodzić do wanny i nie wpływa to na śmieszność lub nie jego obrazków.
@graf_zero: No tak, Meżczyźni w Polsce mają większy współczynnik procentowy samobójstw ze względu na nierówności społeczne czy też prawne. I z tym nie ma co dyskutować bo tak jest.
Wmówili ci nawet z czego możesz się śmiać, a z czego nie, żałosne.
@Jegwan: Jak się śmiałem z głupoty polaczków i średniego IQ niższego od Niemiec, i przywolywalem zabawne nieskończenie wyższe statystyki samobójstw mężczyzn beta, to nie było takich śmieszków tylko groźby śmierci ¯\_(ツ)_/¯
No tak, Meżczyźni w Polsce mają większy współczynnik procentowy samobójstw ze względu na nierówności społeczne czy też prawne. I z tym nie ma co dyskutować bo tak jest.
@mariuszMAXpalonko: nie to co transseksualiści, którzy są po prostu niestabilni. No tak, wyjasnione
@graf_zero: Paru gości z kijem w dupie to jeszcze nie lincz. Żarty mają to do siebie, że te dobre zwykle są czyimś kosztem, więc zawsze się w internecie znajdzie ktoś oburzony, tym razem to Ty innym razem prawaki.
@graf_zero: scrollując dzisiaj wykop widziałem śmieszki obrażające niskich ludzi, polaków, katolików i transseksualistów. Lewica oczywiście zesrała się tylko przy tym memie. Można obrażać każdego, byle nie murzynów i homo/transów xd
#4konserwy #bekazlewactwa #codziennabekazlewicy #heheszki
@HeadH: Na wykopie? Ukrzyżują mnie.
@graf_zero: chyba ty. Lepiej ci szło jak się #!$%@?łeś że jest alt czymś tam, chociaż jak dla mnie może ci nawet wchodzić do wanny i nie wpływa to na śmieszność lub nie jego obrazków.
@Jegwan: Jak się śmiałem z głupoty polaczków i średniego IQ niższego od Niemiec, i przywolywalem zabawne nieskończenie wyższe statystyki samobójstw mężczyzn beta, to nie było takich śmieszków tylko groźby śmierci ¯\_(ツ)_/¯
@graf_zero:
Ryzyko to masz tego, że ptak Ci nasra na kurtkę.
Już samo słowo 'samobójstwo' w dość wyraźny sposób implikuje, ze jest to wynik świadomej decyzji danej osoby a nie żadne ryzyko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@mariuszMAXpalonko: nie to co transseksualiści, którzy są po prostu niestabilni. No tak, wyjasnione
#!$%@? jak czytam taki tekst to aż mnie ciarki z żenady przechodzą XDDD Już chyba oskar deweloperski wywołujd u mnie przyjemniejsze odruchy.
@graf_zero: Paru gości z kijem w dupie to jeszcze nie lincz. Żarty mają to do siebie, że te dobre zwykle są czyimś kosztem, więc zawsze się w internecie znajdzie ktoś oburzony, tym razem to Ty innym razem prawaki.
Z ciekawości sprawdziłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@graf_zero:
@graf_zero: xD
No więc nie.
Zarys światopoglądowy tego autora jest jasny a jego pracę mają intensywne zacięcie propagandowe.
Komentarz usunięty przez autora
@medevacs:
Wiesz, gdyby miał jeden taki "żart", to bym zrozumiał.
Ale to jest u niego stała kampania propagandowa.