Poleci ktoś nieoczywiste fajne miejsce w Krakowie? Takie albo do pochodzenia, albo z fajnymi widokami, albo takie gdzie przyjemnie siąść i piwko wypić. Byłem ostatnio to oprócz oczywistych miejsc typu Rynek to byłem na przykład na Kopcu Krakusa, fajny widok, i później w tych wąwozach obok, nie wiem co to było, kamieniołomy jakieś? Całkiem przyjemnie się tam chodziło, szczególnie że późny wieczór był a jasno było przez śnieg no i fajny klimacik pasujący. A nigdy wcześniej nie słyszałem o tym, więc pewnie jest więcej takich nieoczywistych ciekawych miejsc, może ktoś miejscowy coś poleci, bo we wtorek znowu będę xd #krakow
@donthateme: Bez samochodu: Zakrzówek - od ul. Twardowskiego (kilka kilometrów trasy wokół zalanego kamieniołomu, każdy znajdzie co mu pasuje), spacer od strony ul. Focha na kopiec Kościuszki; Z samochodem: Przylasek Rusiecki, Ojców, Tyniec, Dolina Będkowska
@donthateme: Park Bednarskiego, jak lubisz architekturę międzywojenną to Osiedle Oficerskie albo okolice pl. Axentowicza, spacer wałami Rudawy, Bulwary Wiślane
Dzięki wielkie wam wszystkim ʕ•ᴥ•ʔ Nie spodziewałem się aż tylu ciekawych miejsc, we wtorek pewnie uda się odwiedzić maks dwa albo trzy, ale często odwiedzam znajomych w Krakowie więc prędzej czy później mam nadzieję że uda się może nawet wszystko co zostało tu wymienione zobaczyć, bo większość sprawdzałem na zdjęciach i wyglądają naprawdę świetnie (ʘ‿ʘ)
Takie albo do pochodzenia, albo z fajnymi widokami, albo takie gdzie przyjemnie siąść i piwko wypić.
Byłem ostatnio to oprócz oczywistych miejsc typu Rynek to byłem na przykład na Kopcu Krakusa, fajny widok, i później w tych wąwozach obok, nie wiem co to było, kamieniołomy jakieś? Całkiem przyjemnie się tam chodziło, szczególnie że późny wieczór był a jasno było przez śnieg no i fajny klimacik pasujący. A nigdy wcześniej nie słyszałem o tym, więc pewnie jest więcej takich nieoczywistych ciekawych miejsc, może ktoś miejscowy coś poleci, bo we wtorek znowu będę xd
#krakow
@pawfie68
@macqooo
@kawiarnianypl
@Bellie
@swinka_morska
@ZygmuntJedyny
Dzięki wielkie wam wszystkim ʕ•ᴥ•ʔ
Nie spodziewałem się aż tylu ciekawych miejsc, we wtorek pewnie uda się odwiedzić maks dwa albo trzy, ale często odwiedzam znajomych w Krakowie więc prędzej czy później mam nadzieję że uda się może nawet wszystko co zostało tu wymienione zobaczyć, bo większość sprawdzałem na zdjęciach i wyglądają naprawdę świetnie (ʘ‿ʘ)