Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +34
#ukraina #rosja #wojna
Mam prośbę do wszystkich, którzy cieszą się z tego, że w Rosji zabijają cywilów. Dodajcie mnie na czarną, nie chcę widzieć Waszych postów. Dobrze wiemy, że Rosja dokonała bandyckiego ataku na Ukrainę i to Rosja jest winna setek niewinnych śmierci Ukraińców. Ale pochwalanie zabijania cywili w Rosji, to nic innego jak wejście w buty rosyjskich zbrodniarzy, którzy dokonywali zbrodni w Buczy, Mariupolu i innych miejscach. To, że tamci w
Mam prośbę do wszystkich, którzy cieszą się z tego, że w Rosji zabijają cywilów. Dodajcie mnie na czarną, nie chcę widzieć Waszych postów. Dobrze wiemy, że Rosja dokonała bandyckiego ataku na Ukrainę i to Rosja jest winna setek niewinnych śmierci Ukraińców. Ale pochwalanie zabijania cywili w Rosji, to nic innego jak wejście w buty rosyjskich zbrodniarzy, którzy dokonywali zbrodni w Buczy, Mariupolu i innych miejscach. To, że tamci w

arysto2011 +3
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.

1. jak konfa załata budżet skoro ten chlew ledwo ciągnie bez podatków?
2. co zrobicie z 11mln+ starych dziadów?
po co jesteście w polityce skoro nie potraficie się zmierzyć z konkretnymi pytaniami?! wtf?!
#antykapitalizm
#korwin
#bekazlewactwa
#konfederacja #polityka
1. Redukcja wydatków
2. Przyjdzie jakiś COVID i problem się sam rozwiąże.
bezczelne gnoje, unikacie pytań o konkretne realizacje i cele jak ognia i wabicie głupich ludzi na obiecanki
@fajnytaki299: bo @jacieniemog28 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. nijak, "redukcja wydatków" to jedynie konfederacyjne #!$%@?, w rzeczywistości to takie samo gadanie jak "zakazanie ubóstwa"
2. nic, wszystko będzie tak jak było, jeszcze 13 emeryturę dostaną, którą Bosak popiera
@fajnytaki299: można, ale Dziambor z bólem dupy o cycki królika i Korwin z gwałceniem dzieci ostatnio sami męczą Konfederację
czasami aż mi ich szkoda xD
@NiebieskiWStringach: typowy korwinista xD nie dziękuję, wolę politykę bez szaleńców
to samo z lewicą : / o platformie i hołowni to ja już nic nie napiszę bo mnie szlag trafia na samą myśl o tych dblach, psl nie istnieje
@fajnytaki299: przecież chyba nikt się nie spodziewa, że załóżmy konfa objęłaby władze i na drugi dzień pyk, nagle nie ma żadnych podatków XD. Konfa postuluje powolne zmiany w tym kierunku, rezygnację z socjalu, redukcje wydatków oraz stopniową prywatyzację wielu rzeczy, które obecnie są państwowe. To nie działa w ten sposób, że ktoś ci przedstawi wyliczenia co do złotówki na teraz
@TestoDepot: czytaj młodzi zamiast składek na starych będą płacić podatek na starych. I jak teraz za składki mają obiecaną emeryturę na którą będą robić kolejni młodzi tak w korwinizmie
Zdajesz sobie sprawę z tego, że to zależy od mnóstwa czynników jakie konkretnie by ci wyszły liczby? Chodzi o zamysł, kierunek.
Przecież nikt ci nie powie jak to by sie finalnie przedstawiało po x latach rządów konfy gdyby większa część ich pomysłów weszła w życie bo taka prognoza byłaby obarczona bardzo dużym marginesem błędu.
Komentarz usunięty przez moderatora
i tak od roku