Wpis z mikrobloga

• 0
@mnik1 ech to chyba faktycznie się wstrzymam bo to obligacje z 3 lat chyba szkoda wydać na jakieś tam. Może jakaś rotacja czołgów będzie? Wiadomo kiedy?
  • Odpowiedz
@huntforfur: ogarnij sobie program rekrutacyjny, idzie dosyć łatwo zarabiać obligacje. Plus jak zacznie się przepustka bitewna też będzie wpadać duzo obligacji :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kecq chyba nie ma nowych graczy w wot bo nikt nie chce do programu rekrutacyjnego. Każdy mi polecał bota. Ale skoro nikt nie chce byc rekrutem to skąd nowi gracze biorą rekruterow?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@huntforfur: nie biorą. Wszyscy lecą na bocie. Wydasz 10 zł i zrobisz półtora programu. Wejdź sobie koło 2-3 w nocy do bitwy 3 tierów i gwarantuję, że większość czołgów będzie botami
  • Odpowiedz
  • 0
@szymon362 to jak nowi gracze sprawdzają pewność tej inwestycji xd jak ktoś nie ma znajomych z podwórka to szuka kogoś w grze, konta że stażem które jest w stanie zaprosić do programu. No chyba że serio ludzie są tacy pazerni że wola bota odpalić niż z kimś robić
  • Odpowiedz
@huntforfur: Ludzie są po prostu samolubni. Ja z racji, że mam mało wolnego czasu to odpalam bota jak idę na uczelnię albo spać i się samo robi, bo mi po prostu szkoda na wieczne tłuczenie trójkami ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz