Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),

Aokx +149
źródło: GJJHq3iWkAAF3IA
Pobierz

Na 95% skipuje ten banner, ale jednak jakaś tam chęć posiadania nowej postaci zawsze jest :D
Jak wasze wrażenia? (tu piszę też do pozostałych posiadaczy Hu Tao) i jak jej damage? Słyszałem, że można nią grać nawet bez healerów (z powodu jej bursta, który podobno bardzo łatwo się napełnia)
#genshinimpact
Nie lubię mieć mało HP, a u niej to podstawa. Dodatkowo przygotowanie użycia bursta, które wymaga odpalania skilli wszystkich pozostałych postaci (a wcześniej na traceniu życia przez główną postać) to dla mnie przerost formy nad treścią.
Dodatkowo mam już jedną postać pyro carry z dziwnym gameplayem (tak, patrzę na Ciebie Klee :D ).
No nic, jako że