@Szubrawski: to ma być łatwe do kupienia w miasteczkach. Sklapy ogrodnicze raczej są. I jak najtańsze. 1. Dostępność 2. Cena ........długo, długo ..... 3. Jakość
Tutaj uważam, że dali te oczka w płachcie za 12 złotych to jest luksus. Bez oczek można wiązać na kijek, no ale oczka to komfort :)
@ETM97200: z może z tym długo, długo, przesadzam. Jeśli profesjonalny trap udałoby mi się zaneźć do 50 złotych, to oczywiście biorę. Ale tak: nie nauczę się na trudniejszym, przyzwyczaje na przykład do tych oczek tutaj, przydzie zmierzyć się z jakimś dużym płótnem, czy nawet sztukowanym na szybko z mniejszych kawałków i będzie lipa. Mi się wydaje, że powinno się startować z najbardziej prymitywnego poziomu.
@Or3z: o oczka jestem spokojny, bo mam gdzieś coś obleczone tym już z 5 rok. Trochę przyrdzewiały jedynie. Bardziej się obawiam, że po prostu będzie kapać.
@Or3z: to jest splot dosc szerokich pasków. Jest ich warstwy. Kilkanaście razy już składałem, trzepałem i zwijałem. Gdy będzie większy deszcz wyjdę tylko by sprawdzić.
Tutaj uważam, że dali te oczka w płachcie za 12 złotych to jest luksus. Bez oczek można wiązać na kijek, no ale oczka to komfort :)