Wpis z mikrobloga

Dlaczego wy polacy musicie byc nacja wizualnie uposledzoną? Estetyka polski bardziej mi odbiera smak zycia niz rzady pis co jest juz wielkim osiagnieciem. Chyba zaloze nowy tag i bede wrzucal tam zdjecia polskiego syfu i tlumaczyl wam brudasy dlaczego polska jest brzydsza od krajow zachodnich, bo nie jest to tylko kwestia tego, ze jestesmy biedniejszym krajem.
Losowe zdjecie polskiego #!$%@? i pare dodatkowych fotek w komentarzach. Losowy wynik po kliknieciu w street view i tak wiem na zachodzie tez sa brzydsze miejsca, tylko roznica jest w skali.

MateuszHadeusz - Dlaczego wy polacy musicie byc nacja wizualnie uposledzoną? Estetyka...

źródło: comment_1614626027lgAsdXs6S3hr4iX4MNyR5p.jpg

Pobierz
  • 10
@Oskins: No niestety, najgorzej, ze chcialbym chociaz troche wplynac na to co widzimi w polskim #!$%@?, ale ja nie wiem nawet jak przemowic do tych ludzi. Chociazby tu na wykopie. Mlode pokolenie, a zdaje sie miec to totalnie w dupie. No masakra jakas. Zaloze chyba tag i po prostu bede wrzucal codziennie ten polski syf i tlumaczyl dlaczego jest to syfem, bo dla wiekszosci najwyrazniej to nie jest zaden problem o.0
@MateuszHadeusz: mi chodzi o to, że w mniejszych miastach gdzie nie ma zabytkowych kamiennic i wszystkie są odnowione nawet na pastelowy kolor to wyglada to dużo lepiej niż kilka odnowionych starych kamiennic a dziesiątki stojących tak od wojny