Aktywne Wpisy
deafpool +528
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
xPekka +400
16 i 17 letni Ukraińcy uciekali przed policją jadąc w Gdańsku 150 km/h i #!$%@? w drzewo, no straszna tragedia xD selekcja naturalna, mniej bandytów drogowych
#polska
#polska
Wszystkich plusujących w tym roku wpis zawołam dokładnie za rok (w 2022 roku), gdzie podsumujemy (lub nie) rozwój przypadków koronawirusa. Poniżej możecie zostawić wiadomość dla siebie.
Obecnie na dzień dzisiejszy: mamy 4 786 przypadków zachorowań w Polsce
Chleb kosztuje około 3,50 zł. Cola 2 litry na ceneo to koszt 8,99 zł. Grzesiek MEGA w czekoladzie na ceneo kosztuje 1,19 zł.
W Polsce BYŁA prawdziwa zima. Nadal oczekujemy wersji wykop 2.0, która ma zostać zapowiedziana.
Życzę wszystkim zdrowia i pogody ducha.
#koronawirus #2019ncov
#wirus #chiny #wlochy
@jmuhha: To mnie najbardziej rozbawiło.
Nie dzięki pandemii, tylko dzięki politykom, którzy wytoczyli armaty na zwykłe przeziębienie i zamknęli służbę zdrowia, zostawiając m.in pacjentów onkologicznych na lodzie.
Po drugie 70tys nadliczbowych to tylko w tamtym roku. Przy czym na konto covida zaliczyli jedynie 28,5tys w tamtym roku. Przy czym do października -
Komentarz usunięty przez autora