Aktywne Wpisy
powodzenia +36
wykop wymoderował mój wpis z instant karmą, ale chyba przez pomyłkę, bo siusiak był wyblurowany, więc wrzucam jeszcze raz
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
Lukiak 0
Trafiła się chłopu szara myszka i co teraz? Ehhh to poznawanie ludzi w necie nie jest dla mnie. Irl byłoby spoko jak kiedyś na ogniskach za czasów szkolnych. Dużo łatwiejsza komunikacja i każdy wie czego chce ehhh ale co zrobić
No fajnie byłoby jakby pierwsza napisała i zaproponowała spotkanie ale wiadomo że to się nie wydarzy XD I tak byłbym obsrany ale z ciekawości bym poszedł
#przegryw
No fajnie byłoby jakby pierwsza napisała i zaproponowała spotkanie ale wiadomo że to się nie wydarzy XD I tak byłbym obsrany ale z ciekawości bym poszedł
#przegryw
TL:DR Patostrimer Daniel Magical zamęczył szczury, kanarka i psa
Chcę stworzyć znalezisko na temat tego jak u Tucznika traktuje się zwierzęta.
Sonia - guz jak pięść ale Tucznik powiedział, że nie uśpi (mimo, że weterynarz tak zalecał, tak mówił na strimie). Były przypadki, że nasikała czy nasrała w domu, bo nie była wyprowadzana. Kiedyś zajmował się tym Jaca, dziś Jacy już nie ma, Goha boi się wychodzić z chaty, a Tucznik ma Sonie w dupie. Są też problemy z karmą i świeżą wodą.
Szczury - jeden z nich uciekł z klatki, latał po domu, każdy miał to gdzieś, potem jego gnijące ciało znaleźli latem pod wersalką szukając źródła smrodu.
Kanarek - był trzymany w klatce gdzie puszczano głośną muzykę, palono. Nie miał warunków, jedzenia także.
Ktoś ma coś do dodania? Może takie znalezisko uda się wypchnąć na główną, a wtedy może ktoś zainteresuje się Danielkiem, bo to nie jest normalne co ze zwierzętami robi ten półgłówek. Jeśli ktoś chce pomóc to PRIV. Warto zainteresować jakieś stowarzyszenie czy nawet zwykłą grupkę na fejsie. Media typu lokalne gazety też chętnie podchwycą temat.
#danielmagical #patostreamy #zwierzaczki #afera #patologia
Oznaczę też: #psy #szczury #ptaki
Sonia i jej guz na szyi:
Komentarz usunięty przez autora