Wpis z mikrobloga

kwarc, niski wr bo 30m... Można lepiej w tych pieniądzach patrząc w stronę Citizen eco-drive

@fi9o: eee… serio? Niski WR dla garniturowca? ( ͡º ͜ʖ͡º)
W tym zegarku możesz umyć ręce i okryć pannę płaszczem podczas rzęsistego deszczu. To całkowicie wystarczy.
Citizen to jednak inna przegródka.
@fi9o: Ten pierwszy, z tymi mikro-minutkami przy indeksach, wygląda jak praca na zaliczenie. I to nie na piątkę. Drugi wygląda ok, ale to jak został zaprojektowany pasuje do koszulki z krótkim rękawem, do czwartku w biurze, bo wysiadł internet i nie da się home-office.
Na papierze pewnie lepsze, no bo WR 100 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale na ręku to nie ta klasa.
@fi9o: zegarek musi podobać się noszącemu, to na pewno. Przy czym to o tą Doxę zapytał OP, więc sądzę, że czymś zwróciła jego uwagę. A w kwestiach technicznych, to bardzo dobry wybór. Tego zegarka nie czuć na nadgarstku.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wykopyrek: mnie odrzucają tanie Swiss made kwarce. Miałem taki w wydaniu Hamiltona i sam w sobie Hami to cudo, ale ronda pod maską była tym co spowodowało rozstanie nasze.
@fi9o: @wykopyrek: Spodobał mi się właśnie dlatego, że jest prosty design, nie jest przekombinowany. Ogólnie to jestem amatorem w kwestii zegarków, jeszcze się zastanawiam nad tą doxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za opinie.
@xxvv: @wykopyrek ma racje, jeśli Ci się podoba to nie ma się nad czym zastanawiać.
osobiscie miałbym inny typ. Ale to mój punkt widzenia.

Jeśli Ci się podoba to jako zegarek na codzień beedzie super.