Wpis z mikrobloga

ma ktoś jakieś doświadczenia z kupowaniem kont ar5 z 5* na allegro/gdziekolwiek? chcę zacząć grać, ale zależy mi na jakiejś fajnej postaci 5*, a po 10 rerollach już psycha siadła.

#genshinimpact
  • 16
@halca: Mogę sprzedać Ci swoje za 2k :D Mam 8 5* postaci (kilka C1), 55AR, kilka 5* broni i jestem uczciwy :D

A tak serio (czyli jeśli nie interesuje Cie moja oferta :D ) to raczej bym uważał z kupnem kont za sporo kasy, gdyż w bardzo łatwy sposób można je odzyskać (jeśli ktoś powiązał konto z emailem, a jeśli to dobre konto to na 100% to zrobił/a)
Natomiast jeśli mówimy
@Mr_Lewy: oj nie, więcej niż 50zł nie mam zamiaru wydawać xD i tak, chodzi mi właśnie o konta które są na allegro po 20zł z 5-7ar. żaden ze sprzedawców nie ma wystawionych opinii, więc nie wiem za bardzo co robić, bo jest spora szansa, że włożyłbym jakieś pieniądze w te konto i szkoda byłoby je stracić po miesiącu.
co do rady z podpięciem emaila to wiedziałem, ale o facebooku nie słyszałem,
@rich-olivia1: Z tym banem to bym się nie przejmował. Przecież ludzie jeżdżą po świecie. Ja się loguje do mojego konta z różnych miast, rożnych IP i jakoś nie mam problemu ;) Gdyby nagle konto zaczęło wędrować po Władywostoku, New Jersey, Pradze, Kinszasie i Bahamach (i to wszystko jednego dnia) może byłby problem, a tak to raczej nie :D

@halca: Ja bym się nie przejmował. Właśnie zobaczyłem jednego gościa z Diluciem,
@Devcio: znaczy sie ja rozumiem ze ar15 to wciaz malo i nie wymagam od gry 5*, ale sporo sie w necie naczytalem historii ludzi ktorzy zaczeli niedawno, nierollowali, ale wlozyli duzo czasu w konto i wciaz jest u nich slabo z postaciami. mi zalezy na tym, zeby tego uniknac, wiec wole miec przynajmniej jedna piatke :D
@halca: nie unikniesz tego, albo będziesz miał szczęście albo nie, albo włożysz w to worek pieniędzy albo będziesz się z czasem starał o postacie, nie po to jest taka nikła szansa na 5*, z broni to mam zaledwie jeden łuk który i tak nie użyje na żadnej postaci póki co, a z chęcią przygarnąłbym trochę 4* broni ze względu na refining owych :P
@CzlekSowa: chciałem napisać na pw, ale nie mogę :( mógłbyś sprawdzić, czy ta osoba ma więcej ogłoszeń na allegro? i jeśli tak, to podesłać linka do jakiegokolwiek (ew. do sprzedawcy)? o wiele lepiej bym się czuł kupując od kogoś sprawdzonego, a tak jak pisałem wcześniej - aktualni sprzedawcy nie mają żadnych opinii na allegro.