Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Otóż największym szkodnikiem dla liberalizmu jest Donald Tusk, szedł do wyborów z bardzo dobrym postulatem 3x15, co z tego wyszło wszyscy wiemy, swoim postępowaniem zraził polskie społeczeństwo do wolnego rynku (nie żeby interesowało mnie zdanie większości ale żyjemy w demo*racji) ponad to jest kłamcą i cynikiem
Szkalujesz - plusujesz
#4konserwy #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
Patrzcie politykom na ręce i patrzcie co robią a nie co mówią. Dlatego nie wierzcie Hołowniom, Petrom i innym Palikotom (o PO-PiS-SLD-PSL już nie wspominając).
"Po owocach ich poznacie"
@whole_train: wiem że było coś takiego, a przypomnisz w którym roku? bo w 2007 tusk miał te dość liberalne hasło 3x15 i się udało?
@sorek: i dlatego głosujesz na korwina xD
W ten sam sposób naucza młodych i starych dając nadzieję i oręż w walce ze światem który chce zabić wszystko co dobre i piękne stworzyła nasza cywilizacja.
On jest
@sorek: O którym Korwinie mówisz?
@sorek: No tak, "gospodarkę naprawimy w trzy miesiące" i inne jednozdaniowe bonmoty to przecież nie są rzeczy proste i łatwe XD
Lecz się.
To że ktoś przemawia prostym językiem lub upraszcza temat, tak aby przeciętny człowiek go zrozumiał, nawet w skrajny sposób, nie oznacza, że jest populistą. Populizm to, idąc za wikipedią
BTW. To dlatego że PO podtarła się tyli listami i bezpośrednim zaangażowaniem 750 000 ludzi Kukiz wszedł do polityki.
@velmafia: racja, zapomniałem o tym ale i tak jowów i demokracji nie popieram
ale w sumie umieściłem informacje że jest kłamcą i cynikiem
Jaki by PiS nie był, to nie lekceważy swoich wyborców aż tak bezczelnie i swoje obietnice realizuje. To czy to dobrze czy nie to inna sprawa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@sorek: Czemu? W polszy ciężko było zostać grzybowym księciem? I jeszcze wyjechałeś do komunistycznego kraju, w którym okradani są zaradni ludzie.