Wpis z mikrobloga

@Xaromiredes: mam Laytona Exclusif i nie jest to tani zapach, ani przełomowy, ale ma bardzo dobre parametry i super mi się go nosi. Na pewno podoba się otoczeniu, daje dużo frajdy i poprawia humor. Pytanie czy za taką zabawę chcesz płacić cenę w granicy 8 zł/ml.
@Xaromiredes: jak dla mnie to dobra marka, ale (1) zbyt wysoko się cenią (2) nie podoba mi się ich pozycjonowanie (3) nic odkrywczego. Niemniej kompozycje mają udane, z dobrymi parametrami - jest to lepszej jakości mainstream (bardziej dior/chanel niż Nishane/Kilian), spodoba się otoczeniu, nie jest to jednak prawdziwa nisza. Sam posiadam sporo PdM, nie uważam żeby to była strata kasy, ale sam dom nie ma "efektu wow". Z plusów jeszcze, mają
@Nicholas_Urfe: Powiedzialbym ze Herod, Layton, Layton Exclusive i Carlisle to jedyne perfumy meskie ktore warto miec od PdM. Nisean jest fajny, ale to paczulowiec, wiec nie do konca moj klimat, Habdan jest ciekawy kompozycyjnie, ale reszte ktora poznalem mozna spokojnie obnizyc o 1/3 ceny i stawiac na tej samej polce co drozszy mainstream, bo de facto tak wlasnie jest. Pozycjonowanie marki wzielo sie od niesamowitego Laytona i Heroda ktore wybily marke