Wpis z mikrobloga

@PajonkMondry Faktycznie zamknęło się na czerwono. Mnie kuszą fundusze oparte o NASDAQ (TFI TECHNOLOGII I INNOWACJI) - miały świetną stopę zwrotu jak na fundusz, ale strach trochę. Zagrałem ostatnio z wejściem na poprzedniej korekcie i wyjściem na górce, ale teraz się boję.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PajonkMondry: Nie podjąłem dzisiaj żadnej transakcji na NASDAQ :) Czytałem cały dzień raport roczny Softbanku. Bardzo podoba mi się wizja tej grupy. Masayoshi Son to niezły wizjoner.
@DexterFromLab Wyjście jest spoko, masz czas do 14, żeby wybrać odkupienie, to rozliczą z tego dnia przed otwarciem w USA.
No i dobrze, żeby wybrany dzień był szczytem górki, czyli jak kontrakty na indeksy NASDAQ czerwienieją, to out.
Na GPW możesz też kupować BETANDXPL, on chyba odzwierciedla NASDAQ i masz lepszą kontrolę nad kupnem i sprzedażą.
@mathmed: Racja, ja mam świetnego tradera ostawionego na etoro. Przewidział korekte i kupił akcje które świetnie się zachowały w czasie korekty. Social trading jest na prawdę spoko tylko trzeba poświęcić trochę czasu żeby poprzyglądac się jak Ci ludzie grają.