Aktywne Wpisy

baton967 +14
#przegryw jakbym mogl codziennie zasypiać wtulony w babę jakoms to bym chodził jak nakręcony, jeszcze bym prace znalazł i robił nadgodziny, a tak to nie mam siły na nic
w tym na znalezienie baby i weź tu znajdź rozwiązanie jak go nie ma
w tym na znalezienie baby i weź tu znajdź rozwiązanie jak go nie ma

ludi91 +82
#famemma #budda #youtube
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.

Data donacji - 23.02.2021
Donacja - płytki + osocze
Grupa krwi - A Rh-
Miejsce donacji: RCKiK Wrocław
Prywatny licznik - 15 150 ml
Odznaczenia - jutro składam na I st. może na ten zareagują :D
Tłumy. Byłam 6:50, otwierają o 7 a byłam 15 w kolejce ;D Wyszłam po 10. Ściągnęli posiłki, kwalifikowało 4 lekarzy przy pobieraniu też nowe twarze ;)
#barylkakrwi
źródło: comment_1614092482zbYWfqed3mo54aC4hOufi3.jpg
Pobierz@Hutt_River normalnie w kolejce. Można się zapisać wcześniej (wszyscy, nie tylko na płytki) ale jak dzwoniłam to nie bardzo były już miejsca