Wpis z mikrobloga

@KorwinizacjaPrzelyku: będzie bolało różowe, jednak 1 warunek musi być spełniony- należy piętnować spermiarstwo i białorycerstwo wśród samotnych niebieskich oraz rozpowszechniać blackpill( oczywiście tylko pojedyńcze stwierdzenia nie mówiąc wprost, że jest to blackpill)
  • Odpowiedz
@MedrzecInternetu: bykowe najprawdopodobniej, kwestia jak wysokie ustalą, by lepiej było pajacować przed współczesną różową niż płacić. Tylko jak oni obejdą wtedy kwestie związków homoseksualnych ?
  • Odpowiedz
@77023: Mozna tez zone z zagranicy.Krotka pilka placisz mi 500zl miesiecznie a ja bede twoim mezem,potem dostajesz obywatelstwo i idziesz w swiat do chada a ja biore nastepna z twojej wioski,cykl powtarza sie a ja zarabiam pieniadze i omijam podatek.Wyrabiam sobie dobra renome w wiosce i zawsze znajde zone.Cala wioska wie ze nie bije,nie gwalce tylko zenie sie dla pieniedzy i niczego wiecej
  • Odpowiedz
@77023: Masz na mysli falszywe oskarzenie o gwalt i proba wyludzenia pieniedzy z powrotem? Prawda,nie pomyslalem o tym
Trzeba by zbudowac dobra siatke polaczen ale wyslac przegrywow do sadow i prokuratury tak zeby wspierali nas.W dawnych czasach Żydzi tak robili ale watpie zeby to wypalilo,nie jestesmy zgranym srodowiskiem
  • Odpowiedz
@77023: dokładnie jak kolega napisał, gdy koledzy pytają dlaczego ich laska o--------a to zawsze potrafię to wytłumaczyć jakimś z blackpillowych założeń i w wielkości przypadków przyznają mi rację, ale nie mam serca podawać im całej pigułki
  • Odpowiedz
@valko77: Nalezy stopniowac dozowanie.Powoli wtajemniczac ich w zalozenia a potem slownictwo.Jesli ktos moze to tworzyc memy i wrzucac je na facebooka z anonimowych kont tak by powstala spoleczna swiadomosc ze blackpill istnieje
  • Odpowiedz