Chcę kupić jakieś świecące coś, panel, formatu mniej więcej A4 na baterie albo na USB, potem to pomalować jakąś farbą i na koniec laserem wypalić tekst.
Szukam paneli ale nic takiego co by się nadało nie mogę znaleźć, wie ktoś co w google wklepać, żeby to jakoś znaleźć? Przy okazji macie pomysł jakiej farby do tego użyć?
@programista_1k: Użyj zbitej matrycy od laptopa z podświetleniem ledowym, dostaniesz takie za darmo w serwisie komputerowym. Wywalasz LCD i masz ładne białe podświetlenie.
@programista_1k: Jeszcze jak to jest płaskie to możesz próbować wydruku do folii. Kiedyś używało się tego do rzutników na prezentacje. Może jeszcze ktoś drukuje.
@kazuio: El panel xD W życiu bym nie zgadł że to może się tak nazywać, ale dokładnie o coś takiego mi chodziło. Chociaż z matrycami też się pobawię, dziękuję ;)
Chcę kupić jakieś świecące coś, panel, formatu mniej więcej A4 na baterie albo na USB, potem to pomalować jakąś farbą i na koniec laserem wypalić tekst.
Szukam paneli ale nic takiego co by się nadało nie mogę znaleźć, wie ktoś co w google wklepać, żeby to jakoś znaleźć? Przy okazji macie pomysł jakiej farby do tego użyć?
LINK