Wpis z mikrobloga

Śmiać mi się chce, jak czytam opinie, że znalezienie #rozowepaski i bycie w #zwiazki, to już #wygryw i wyjście z przegrywu xD

Jak czytam coś takiego, to już wiem, że pisze to osoba, która nie ma pojęcia o związkach i życiu z różową. N0rmiki wam sprzedały swoją propagandę, że ślub, to jest to co każdy powinien mieć, a później b0mbelki, bo kto ci szklankę wody poda na starość xD

Siadajcie, młode qrwie, opowiem wam historię mojego najlepszego kumpla.

Mój kumpel Chad, 193cm, dobra morda, z 8/10 był szczęśliwym nieświadomym życia n0rmikiem, bo nie znał supermocy płynącej ze swojej fizyczności. Poznaliśmy się, jak oboje mieliśmy 17 lat. W wieku gdzieś około 21-22 lat poznał #szaramyszkadlaanonka, wszyscy widzieli, że ona nie jest do końca normalna i radzili mu uciekać od niej, ale on się nie słuchał. Laska zamieniła jego życie w piekło, bo okazało się, że jest mocno zaburzona. Koleś przez 5 lat żył w toksycznym związku, kiedyś udało mu się uciec, ale wrócił do niej, bo go zmanipulowała. Dopiero później uciekł od niej do innego kraju, a ona pojechała za nim, ale już do siebie nie wrócili. Koleś był przez nią bity i wyzywany codziennie, o manipulacjach emocjonalnych nie wspominając i to wszystko trwało 5 lat, nawet nie mógł powiedzieć, że typ 190cm+ dostaje oklep od laski 150cm, bo by go wyśmiali. No ok, ale w końcu uciekł od niej i pewnie pomyślicie, że wszystko się dobrze ułożyło, nic bardziej mylnego, wpadł spod deszczu pod rynnę, bo jego obecna żona, to również manipulatorka, która go wysłała do pracy po 12 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu, w sobote musi ją wozić po sklepach, a w niedziele obiad z jej rodzicami, a jego żona leży cały dzień w łóżku, żre w nim, ogląda seriale na TVN Player i opiekuje się b0mbelkami od kilku lat xD
Koleś ma godzinę policyjną, jak o 22 nie ma go w domu, to żona dzwoni, że ma wracać natychmiast albo może już nie wracać wcale, jak raz na 3 miesiące wychodził, to też po 2 godzinach zawsze jest telefon od żony, że coś tam trzeba zrobić w domu i ma wracać. Jeżeli komuś pasuje los niewolnika i zesłanie do Januszexu na dożywocie, to faktycznie, związek to wygryw xD

Podobnych historii wcale nie musicie szukać daleko, przecież wasi rodzice też są w związku i pewnie nawet czasem robią seks, ale nie można powiedzieć, żeby byli szczęśliwi, np. moi starzy się nienawidzą, bo zupełnie nie pasują do siebie.

Zazdroszczę wam trochę takiego życia w błogiej niewiedzy, że znalezienie różowej i związek, to już wygryw i siódme niebo, a dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe piekło dla Anonka ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Grubas Walaszek często pokazuje, jak wygląda życie w małżeństwie, a wy nie oglądacie uważnie i później takie są skutki ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#przegryw #wykopek #oswiadczenie #heheszki #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #kapitanbomba
WykopekBordo - Śmiać mi się chce, jak czytam opinie, że znalezienie #rozowepaski i by...
  • 54
  • Odpowiedz
@WykopekBordo Lepiej żyć solo niż trafić pod pantofel, niestety ale część facetów ma zbyt łagodny charakter i daje się zdominować.

Pies pogrzebany gdy kobieta czuje że ma swego faceta w garści.
  • Odpowiedz
ale wiesz, że tak samo istnieją toksyczni faceci jak toksyczne kobiety? poza tym plus, bo dobrze gadasz

@fcku: Wiem, ale ja nie znam w sumie normalnych małżeństw, więc już zaczynam w to wątpić, nie obwiniam kobiet, bo obie osoby moga być toksyczne, oboje moi starzy są strasznie toksycznymi ludźmi
  • Odpowiedz
ale tu chodzi o to że jak masz różową to znaczy że jesteś w stanie wywołać u kobiety pożądanie do twojej osoby, to znaczy że masz dobre geny a to znaczy że nie jesteś przegrywem bo jak wszyscy wiemy przegryw to geny

@zero_dwa: to
  • Odpowiedz
ale tu chodzi o to że jak masz różową to znaczy że jesteś w stanie wywołać u kobiety pożądanie do twojej osoby, to znaczy że masz dobre geny a to znaczy że nie jesteś przegrywem bo jak wszyscy wiemy przegryw to geny

@EgzeQTroll: Seba też wywoła, a jego geny, to śmietnisko
  • Odpowiedz
Powiedz to o tych Sebach i Karynach, co żyją w biedzie, a dalej przekazują geny xD

@WykopekBordo: nie obraź się, ale jeżeli nawet oni są w stanie znaleźć kogoś do związku to tylko gorzej o tobie świadczy
  • Odpowiedz
nie obraź się, ale jeżeli nawet oni są w stanie znaleźć kogoś do związku to tylko gorzej o tobie świadczy

@EgzeQTroll: Ale ja się nie dogadam z Karyną, bo nie jesteśmy na tym samym poziomie i ona nie doceni mnie, ona szuka Seby dynamiczniaka
  • Odpowiedz
Jak czytam coś takiego, to już wiem, że pisze to osoba, która nie ma pojęcia o związkach i życiu z różową. N0rmiki wam sprzedały swoją propagandę, że ślub, to jest to co każdy powinien mieć, a później b0mbelki, bo kto ci szklankę wody poda na starość xD

@WykopekBordo: Ty, ale związek to nie znaczy zaraz ślub i bombelki. Pomiędzy podejściem normictwa (czyli razem do grobowej deski), a podejściem przegrywa czy alternatywnie
  • Odpowiedz
w takim razie życzę powodzenia w znalezieniu kogoś, kto cię doceni

@EgzeQTroll: Dzięki, moje najmocniejsze cechy, to jakiś tam przeciętny intelekt i poczucie humoru, a Karyna, to raczej ma poczucie humoru na poziomie polskich kabaretów czy polskiego stand-up'u
  • Odpowiedz
Przecież ta myszka w wieku 35 lat zamienia się w młodą Grażynkę i skończyliby, jak ich rodzice

@WykopekBordo: Z różowymi to jest tak, że one zachowują się jak harpie tylko wtedy kiedy czują, że mają tak zwany upperhand w związku. Jak poczują, że coś jest "na zawsze", niekoniecznie przez ślub, ale choćby przez beciakowe nastawienie partnera, to zaczynają księżniczkować. To taka ogólna zasada, bo to jednak też ludzie (xD) i się
  • Odpowiedz