Wpis z mikrobloga

Ktoś mi powie dlaczego nie mogę złożyć zamówienia na Ubereats, albo jak to zrobić? Przycisk do składania zamówienia mam po prostu wyszarzony, dodałem dwie formy płatności, adres i tak dalej, ogólnie wydaję mi się, że jest okej wszystko.
#ubereats
  • 3
  • Odpowiedz
  • 0
Albo restauracja akurat nie ma danego produktu, i dlatego, albo brak podpiętej metody płatności, lub jeszcze coś innego. A jak pierwsze zamówienie to wpisz kod: eats-6wbm8cjzue i ty i ja dostaniemy po 30 zł rabatu na zamówienie za minimum 45 zl
  • Odpowiedz
@Hudych: Chętnie bym z tego kodu skorzystał, ale serio nie wiem co jest grane, mam dodaną kartę jako jedną formę płatności oraz gotówkę jako drugą, podany adres, nawet zmieniłem restaurację, ale to nic nie daje, nie mogę klikać, żeby złożyć zamówienie, a przecież żadnego kontaktu do Ubereats nie ma żeby się z nimi skontaktować.
  • Odpowiedz
No kontakt jest bardzo słaby, jedyna opcja jaką ja znalazłem to jak już coś się zamówi to w formie reklamacji do zamówienia można do nich napisać. Jeszcze do głowy mi przychodzi że być może masz nie wybrany jakiś dodatek do wybranego dania ale to pewnie też nie to. Z takim błędem się nie spotkałem
  • Odpowiedz