Aktywne Wpisy
kontodlabeki +558
Pierwszy raz w życiu dostałam wypłatę 4k netto
stormi +51
podobo dzisiaj dziewczyny mialy dodawac zdjecia w sukienkach i zadnej nie widzialam????!!!!! ale nie martwcie sie, najpiekniejsza niunia na wykopie (i nie tylko) zawsze wam dostarczy fotke
No ale to nie wina wsi, tylko waszych decyzji. Ja byłem najstarszy w rodzinie i byłem pierwszą osobą z mojego gimnazjum, która poszła do Olsztyna do liceum, gdzie nie znałem dosłownie nikogo i miałem tylko brata ciotecznego.
Rodzice marudzili,
Komentarz usunięty przez autora
@copego: Co? XDDDDD
Motoryzacja i #!$%@? motorkiem czy samochodem do woli po polnych
Gdzie znaleźć bilet kosztujący 100 zł, pozwalający jeździć we wszystkie dni robocze dwa razy po godzinę i 20 minut?
i tak w młodości byłem wycofany przez to, że nie miałem kontaktu z ludźmi z poza szkoły. Wszędzie chodziłem z mamą, bo żeby iść np. do marketu trzeba było jechać samochodem. Pamiętam jak w wieku 18lat poczułem lekki niepokój kupując mięso w markecie, bo nigdy tego nie robiłem samodzielnie(patrz
Bo? W rzece przepływałem kilkaset godzin, a mało kto żyjący w mieście był tyle na basenie w swoim życiu.
@copego: Sprzęt można kupić dostawą z kurierem, albo jeszcze lepiej, jechać na złom i sobie samemu zrobić. Ćwiczyłem tu i tu i wielkiej różnicy
Natomiast większość młodych nie interesują takie rzeczy i wolą prawdziwą siłownie, prawdziwą pływalnie, kluby, puby, koncerty, imprezy etc. Rzeczy które są dla ludzi z wiochy prawie nieosiągalne. Poza tym tak jak mówię, dobra praca czy edukacja to też domena dużych miast. Życie w dużym
@Candy51: To jest iks de dla przeciętnego wykopowego przegrywa, co tylko narzeka i nic nie robi.
Możliwe, ale tylko życiowe oferymy płaczą na wykopie, że tego nie
@copego: To nie jest kwestia talentu, tylko praktyki i doświadczenia. Można w rzece pływać nawet tam gdzie woda jest tylko do pasa.
Co w tym śmiesznego? Jako konstruktor i mechanik amator bardzo często się zaopatrywałem na złomie w tanie konstrukcje metalowe.
@copego: Nie, ty płaczesz na wieś i robisz z niej tragedię życiową, a ja ci pokazuję, że to wcale nie tragedia, tylko po prostu inna sytuacja życiowa, która dla 95% ludzi
@copego: To nie jest wina tego gdzie pływałeś, tylko twoja. Aż tak ciężko ci wziąć na siebie za to odpowiedzialność?
Przecież znajomi mogą przyjechać. Do tych moich kumpli przyjeżdżają. Tylko trzeba mieć dobrych znajomych.