Aktywne Wpisy
pieczarrra +289
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
PawelW124 +81
#przegryw
Pamiętam jak ponad 20 lat temu byłem chory i mama wymyśliła że trzeba mi postawić bańki.
Przywiozła z tatą jakąś starą babcie (Znajomą mojej babci) która była trochę wypita (Bo to w dzień kobiet było) i podczas tego stawiania baniek zapaliła się kołdra.
Ale pomimo tego drobnego incydentu cały proces stawiania baniek zakończył się pomyślnie.
Pamiętam jak ponad 20 lat temu byłem chory i mama wymyśliła że trzeba mi postawić bańki.
Przywiozła z tatą jakąś starą babcie (Znajomą mojej babci) która była trochę wypita (Bo to w dzień kobiet było) i podczas tego stawiania baniek zapaliła się kołdra.
Ale pomimo tego drobnego incydentu cały proces stawiania baniek zakończył się pomyślnie.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Proszę Cię. Skoro mają kilka zagadek których nie rozwikłali a zostało jeszcze tylko 2 odcinki to zgodzisz się ze mną że mogli je rozwikłać o wiele wcześniej, bo w poprzednich odcinkach strasznie dużo to ich nie rozwiklali. Nie ma co się ze mną kłócić, taka praktyka przeciąganie to dla japoncow codzienność. Spójrz na naruto, pokemony, czy dragon Ball. Robią to samo
Nie ma co się ze mną kłócić
Ok teraz wiem że trollujesz (albo po prostu jesteś dzieckiem). Najwyraźniej AoT to nie jest seria dla ciebie skoro kilka odcinków z gadaniem i rozwijaniem relacji między postaciami cię nudzi. Mówię, dopaminowe ćpuny...