Wpis z mikrobloga

#dabrowagornicza czy u was to normalne ze śmieci i inne przedmioty wyrzuca się przez balkon/okno? Mieszkam na os. Reden od kilku dni i co zauważyłem ze właśnie pod blokami na trawie często można zobaczyć sporą ilość śmieci, głównie butelki po alkoholu, ale nie tylko. Dzis kiedy przechodziłem sobie w biały dzień miedzy blokami, na własne oczy widziałem jak gość otworzył balkon, w---------l pudełko po pizzy i jak gdyby nic zamknął i wrócił do mieszkania xD Fakt ze było to kilka metrów od przystanku autobusowego na którym byli ludzie i nikogo to jakoś mocno nie zdziwiło jest podwojnie ciekawy xD #slask #katowice #sosnowiec
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Markus86: nie bo ostatnio dali mi ma dar za parkowanie xD nie usprawiedliwiam się bo faktycznie był znak zakazu na początku ulicy, ale nawet nie zwróciłem uwagi bo zaparkowałem po prostu w rządku innyvh aut, mandat dostałem tylko ja dziwna sprawa
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@adoksz: zadzwon na psy, zgłoś że wskazaniem mieszkania i zastrzeż dane osobowe, chłop dostanie kwota 500zl i się nauczy moze.
  • Odpowiedz