Aktywne Wpisy

Kapitalista777 +152
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to

FuckYouTony +420

Jak wykorzystać atut dużego penisa i znajdować fajne dziewczyny na sex? Jestem młody szczupły i w miarę ok wyglądający, ogólnie w życiu nie jestem typem wycofanego gościa który boi się odezwać, problem pojawia się gdy mam flirtować albo piszę z jakąś dziewczyną na tinderze i w ogóle nie umiem prowadzić rozmowy ani w ogóle nie potrafię zainteresować swoją osobą, mimo że mam parę ciekawych zainteresowań. Z kilku kobiet z którymi miałem do czynienia, prawie każda w jakiś sposób zwróciła uwagę na mojego penisa, zdarzyło się że jakaś się dosłownie bała że będę za duży i to się może technicznie nie udać albo inna powiedziała mi wprost że gdyby kobiety mogły od razu go widzieć to nie miał bym problemu ze znajdowaniem kobiet na sex, także nie wymyśliłem sobie tego ani nic takiego żeby nie było xD Wiem że dużo kolesi po prostu wysyła zdjęcie naganiacza i skoro tak robią to musi czasami działać ale ja nie wyobrażam sobie pod swoim zdjęciem na tinderze czy badoo robić takich rzeczy ani nawet wspominać o swoim penisie kobiecie z którą zaczynam dopiero rozmawiać xD Dodam że z samym seksem problemu nie mam, instynkty biorą górę i reszta dzieje się sama, problem mam ze wszystkim co do niego prowadzi xD Nie wiem do końca jak otagować #randkujzwykopem może #divyzwykopem ( pod tym tagiem na pewno jest pare pomysłowych osób, mam nadzieje że nikt się nie obrazi )
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6026a1ec7d1b49000a92c25a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
źródło: comment_16131555648LGLiuU9CyJndVwnfq49IE.jpg
PobierzPisz pw