Aktywne Wpisy
cuks +61
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Goronco +12
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
Ostatnio dość często napotykam na podobne do tego ostrzeżenia o znikających coinach itp. Nie zgłębiałem tematu, może ktoś się orientuje czy to jest open source i czy klucze prywatne są 100% po stronie klienckiej? Ogólnie czy to może jakiś FUD czy coś jest na rzeczy i trzeba by się zmigrować? Trzymam na nich różne shitcoiny, niewiele tego ale zawsze coś.
A jak uciekać to jaka alternatywa - desktopowy, z dużą ilością coinów. Może exodus?
#kryptowaluty #bitcoin #pytaniedoeksperta
No, ale robią atomic wallet, zwykłe, totalnie zaufane do trzeciej strony wymianki oferują a ludzie przecież nie kapują jak krypto funkcjonują, więc przechodzi...
Nawet nie czytam co tam kto odkrył. Od początku wiem ze to
A co powiesz o Exodusie?
@bitcoholic: Odpiszę to co zawsze odpisuje - kazdy multiwallet to ciota i #!$%@?. Nie jesteś w stanie multiwalletem mieć dobrą obsługe kryptowalut. Robisz tzw. self-rekta, czyli doprowadzasz swoje środki do zera.
Trust wallet ok, ale nie używa blockchaina
Atomic swap BTC mozna wykonać z kilkoma krypto. Z LTC, QTUM, BEAM i to chyba wszystko.
No a co z trust wallet. Przecież to też scam. Kupiła to gówno Binance, której pseudo łańcuch to też scam.
Czy ludzie nie ogarniają jak to działa? Przecież to totalny #!$%@?. Chcieli ludziom wcisnąć kit że nie musisz się obawiać że trzymasz środki na giełdzie. Możesz mieć je we własnym portfelu, mieć seeda i klucze do nich i je wymieniać sobie bez wrzucania na giełdę. No zajebiście. Tylko ze tak naprawdę deponujesz prawdziwe krypto normalnie w binance, oni je trzymają a jak sobie wypłacasz coś na ich chain to robią ci po prostu token, za który ręczą że ci go wymienią. No, ale masz swoje klucze. #!$%@? ze do bezwartościowych tokenów na całkowicie prywatnym chainie Binance. No masz klucze
@fervi: co masz na myśli, przecież obsługuje BTC oraz główne coiny. Tak samo jak coinomi. EDIT: pewnie chodziło o to, że używa tego śmiesznego łańcucha binance
Coinomi?
Miał wiele afer. On jest tak gówniany że podczas wpisywania seeda, ten go wysyłał w realtime w nieszyfrowanym plaintexcie na serwery google