Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@sylwke3100:
Dasz polakowi prawdziwego pączka smażonego w klarowanym maśle, z konfiturą różaną, lukrem i karmelizowaną skórką z pomarańczy, to nie zje. Polak musi mieć najtańszego chemicznego "pączka" z biedronki z budyniem albo dżemem, posypnego białym proszkiem. Byle dużo i tanio.
  • Odpowiedz
Dasz polakowi prawdziwego pączka smażonego w klarowanym maśle, z konfiturą różaną, lukrem i karmelizowaną skórką z pomarańczy, to nie zje.


@pomarancza3000: Przecież te pączki są tak "prawdziwe" że przez cały rok leża w piekarni po 1,5 zł a w tłusty czwartek po 5 zł i ludzie spuszczają się nad nimi jak nad czymś wyjątkowym. Ale nie dziwne bo masa tłuszczu, bieda dodatek to typowe jak prawdziwe mielone w litrach oleju
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@anotmajarny: Zgadza się ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie jeszcze lubisz lukrecje( ͡° ͜ʖ ͡°)
@v1lk: Mnie interesuje bo często w tłusty czwartek nie da się kupić normalnego paczka z nadzieniem roznaym bez tego.
@swinka_morska: Niezbyt dobrze z tobą( ͡°(
  • Odpowiedz