Aktywne Wpisy
concordxxx +24
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
WielkiNos +235
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
Zawsze jak widziałem na tagu, że ktoś chwali się zakupem x-bolta to zazdrościłem, bo w moim lidlu nigdy nie widziałem tego budżetowego Bossa.
Ostatnio pojawiły się na tagu pogłoski, że Lidl wrzucił do sklepów markę gibellini w większej, 75ml butelce. Niestety, komentarze nie były zbyt optymistyczne, rzekomo nowy flakon miał pachnieć jak rozwodniony stary.
No ale idę do tego Lidla, żeby się przekonać na własnej skórze, a tam klasyczek - Gibellini X-Bolt 50ml EDT Vintage Batch 430C, nie jakieś 75ml po reformulacji dla biedoty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlbertoMohitas: pewnie weryfikowałeś się writerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)