Zmiana nastawienia ludzi to coś niesamowitego. Wczoraj prawie każdy pisał, że lil masti o------o i pewnie chciała za dużo kaski itd. Teraz jak wasz guru wardęga nagrał film w którym nic konkretnego nie padło i było tylko zwykłe bajdurzenie i argumenty lil masti z d--y to więkość nagle po stronie lil masti i krytykuje federacje. Brawo, że wardęga wychodował sobie watahe bezmózgów którzy lecą ślepo z tym co nagra bo to przecież potężny "wyjaśniacz" internetowy. #famemma #wardega
@xBrightBlackx: Ja tego nie rozumiem, co ta Lil Masti dziś udowodniła. Przecież Rozpara od początku mówił, że nie dogadali się finansowo xD Ona tylko to potwierdziła dzisiaj, czyli nic nowego nie wiemy ( ͡°͜ʖ͡°)
@xBrightBlackx: warto poznać wersje obu stron, nigdy nie było tajemnicą że się ceni odnośnie walki, aż tu nagle wywalają argument z d--y że mało sprzedała, gdyby spamowała refami na prawo i lewo, zaciągnęła do tego znajomych influacerów to pewnie sprzedała by więcej. I nie jest to wyznacznik, bo teraz chcę obejrzeć Popka, ale nie kupię z jego refa, bo chcę dać zarobić komuś innemu.
@FrankGallagher @ElementalX7 Może tyle, że jednak próbowała negocjować stawkę, podejmowała rozmowy. Może tyle, że sprzedała mało PPV bo jej rola na umowie była "wprowadził trochę gracji i uciszyć patologiczny rozgłos" ?
@Majkel94: Nie wiadomo jak te negocjacje wyglądały. Być może nawet nie chciała trochę zejść z tego co miała na pierwszej gali? Otwarcie na filmie mówi, że chciała kwotę zbliżoną do tego co ostatnio dostała a widocznie dla Fame MMA nie jest warta takich pieniędzy.
@xBrightBlackx: A ja ci powiem, że przedwczoraj hejtowałem Lil Masti, ale sam już wczoraj zmieniłem nastawienie (czyli jeszcze przed filmem Wardęgi). Przecież wrzodziarze już wcześniej udowodnili że o----------ą manianę, to czemu ludzie mają stać po ich stronie? xD
W------i Trybsona i Pawłowskiego, Amadeuszowi kazali kłamać (przez co zrobił z siebie debila), Julia Madaj odeszła w niewyjaśnionych okolicznościach - więc z Lil Masti też może być coś na rzeczy.
@Back_Space: ale co może być z lil masti na rzeczy ? Przecież ona nie dała żadnego argumentu. To, że nie dogadali się z nią w sprawie kontraktu bo chciała za dużo to nic dziwnego. Jeszcze wyjeżdzasz z jakąś Julią Madaj która była tylko ring girl. Może poprostu chcieli dać nową ?
@Back_Space: a co julia madaj mogła zrobić, że chcieliby ją wyrzucić ¯\_(ツ)_/¯ szukasz we wszystkim spisku jak twój idol wardęga. Co do tego pierwszego to jest słowo przeciwko słowu. Lil masti ma wybujałe ego i chciała tyle ile nie jest warta więc nie chcieli żeby walczyła, proste.
@xBrightBlackx: Nigdzie nie szukam spisku. Stwierdzam jedynie fakty.
Jula Madaj odeszła w niewyjaśnionych okolicznościach = fakt Trybson został w------y dzień przed galą = fakt Pawłowski został w------y na miesiąc przed galą (i wcześniej go c-----o traktowali, wyrzucając z Cage czy prowadzenia gali) = fakt Federacja kazała Amadeuszowi skłamać i zrobić z siebie debila w sprawie czaszki
@Back_Space: jakie argumenty maja dawac xd bierzesz tyle i walczysz albo w---------j Problem ze dla mistrzyni fame mma nie załatwili walki bo niby tylko z ta obciagra ktora sie boi walczyc była oferta wiadomo ze te pasy nie maja realnie znaczenia ale wizerunkowo stracili na tym a to nie jest peknieta czaszka ze zrobi z siebie idiotke
#famemma #wardega
@ElementalX7
Może tyle, że jednak próbowała negocjować stawkę, podejmowała rozmowy. Może tyle, że sprzedała mało PPV bo jej rola na umowie była "wprowadził trochę gracji i uciszyć patologiczny rozgłos" ?
W------i Trybsona i Pawłowskiego, Amadeuszowi kazali kłamać (przez co zrobił z siebie debila), Julia Madaj odeszła w niewyjaśnionych okolicznościach - więc z Lil Masti też może być coś na rzeczy.
Ja wrzodziarzom
I nie wyjezżam z Julią Madaj, tylko wyjeżdżam ZE WSZYSTKIMI, których wymieniłem. Julia Madaj to jeden z wielu przykładów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze napisz, że to don kasjo zwolnił Pawłowskiego xD
Jula Madaj odeszła w niewyjaśnionych okolicznościach = fakt
Trybson został w------y dzień przed galą = fakt
Pawłowski został w------y na miesiąc przed galą (i wcześniej go c-----o traktowali, wyrzucając z Cage czy prowadzenia gali) = fakt
Federacja kazała Amadeuszowi skłamać i zrobić z siebie debila w sprawie czaszki
To kolega wyżej wyskoczył z "argumentami", ja tylko odbiłem piłeczkę.
Komentarz usunięty przez moderatora