Wpis z mikrobloga

@EfiePL: kiedyś myślałam, że jest spoko, po prostu szczera i pyskata ale ok, a teraz widzę, że jej wali jej na dekiel, albo próbuje udawać pewna siebie żeby komuś coś udowodnić albo taka po prostu jest. Słabe te teksty i produkcji i warunkach, to samo gadala o Zanzibarze, a przypuszczam, że nikt jej nie chciał ani tu ani tam, tym bardziej, że ostatnio źle wypowiadała się o programie
@Igauana: z tego co wiem to miał być duet, a w teledysku miała brać udział większa ilość uczestników poprzednich edycji, że niby wszyscy tacy BFF, wybaczone, zapomniane ale tvn się przeliczył, Magda z Sońką są skłócone i tu nie wiem która nie chciała duetu, pewnie Magda nie chciała, a co reszty uczestników też się wypieli na tvn i udawanie balijskiej rodziny xd

przynajmniej taki był zamysł i pierwotny plan na promocje
@cospieknego24: Magda to chyba z każdym skłócona oprócz Łukasza i Aty, z drugiej strony nikogo poza Ata i Łukaszem normalnego tam nie było. A już w szczególności nie sonia.
Ludzie z pierwszej edycji też tacy skłóceni? Wydaje mi się, że tam każdy (prawie) poszedł już swoją drogą, tylko ludzie z hp2 ciągle jadą na popularności programu.
@cospieknego24: z jednej strony tak ale ból tyłka Magdy jest totalnie z czapy - jakby nie zazdrościła to by głupio nie komentowała zatem dalej żyje programem. Może jest smutna i samotna i nie ma pomysłu na siebie bo ewidentnie nic nie robi. Jak ma się za osobę która chce śpiewać to wzięła by udział aby się pokazać że coś potrafi a nie bazowała by tylko na wyziewach na instagramie.