Aktywne Wpisy
Gabewu +344
Zgubiłem portfel.
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
switcher20 +73
No i jak myślicie Debiutant oklepie go?
No i po co on się łasi na walkę z Kasjo? Taki pewny siebie się zrobił.
#famemma
@LuCzadoreQ mówisz? Debiutant ma potencjał?
Komentarz usunięty przez moderatora
@zielonestopylucyfera: nie tyle debiutant ma potencjał, co sid jest beztalenciem. Tyle lat trenuje, a rusza się jak po pierwszym treningu
@el_chapo_2020 Sid jak dla mnie kiepskim jest gościem do rozmowy, nawet okulary nie pomogły mu być bardziej błyskotliwym. Saszka ładnie mu jeździł, bo dużo racji ma. Niby debiutant, ale waga Sidowi przeszkadzała.
@BotRekrutacyjny a ja myślałem, że to łorior z niego jest. ( ͡º ͜ʖ͡º)