Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +580
trzeba być serio smutnym człowiekiem, żeby mieć ból dupy o tabletke dzień po XD #sejm
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Powiedziałem żonie, że bardziej kocham ją od naszego dziecka i, że to zawsze ona będzie dla mnie na pierwszym miejscu. Oczywiście nie oznacza to, że nie kocham naszego dziecka. Teraz się do mnie nie odzywa od paru dni i ciągle płacze.
To ja mam coś z głową czy to jednak ona przesadza z reakcją? Wydaje mi się, że to normalne, że partnerka jest najważniejszą osobą w życiu każdego mężczyzny.
Powiedziałem żonie, że bardziej kocham ją od naszego dziecka i, że to zawsze ona będzie dla mnie na pierwszym miejscu. Oczywiście nie oznacza to, że nie kocham naszego dziecka. Teraz się do mnie nie odzywa od paru dni i ciągle płacze.
To ja mam coś z głową czy to jednak ona przesadza z reakcją? Wydaje mi się, że to normalne, że partnerka jest najważniejszą osobą w życiu każdego mężczyzny.
Są tu spece od fornirowania?
Fornirowales juz kiedyś? Wiesz jak równo połączyć fornir? Jeżeli robisz to pierwszy raz i nie masz za bardzo wprawy i wiedzy jak to zrobić to chyba lepiej mieć jedno czy dwa łączenia niż pięć.
Popatrz sobie na intarsje i możesz się bawić
Jeśli fornirujesz to jakie wykończenie lakier olej jaki klej użyty