Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +223
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
bugzer +2
#komputery #internet #pc #gry
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
@PatologiiZew szanuję niesamowicie. #rigcz
Mam nadzieję, że nie obrazisz się za ten wpis.
U mnie momentem przełomowym były zapowiedzi romansu Korwinowców z narodowcami, chociaż już wcześniej przestała do mnie przemawiać spora część korwinowych frazesów.
Zapraszam byłych Korwinowców do dyskusji - co u Was było przełomowym momentem, że przestaliście popierać krula?
Wiem, że trochę Was tutaj siedzi i chętnie podzielicie się swoją historią "romansu z Korwinem"
Jednym z tych lewaków był @koroluk i to on bardzo mocno przyspieszył proces lewaczenia, gdyż zbierał trudne do podważenia dane w jednym miejscu, co potegowało dysonans
@Neubert: Osobiste poznanie i okazja "współpracy" z kilkoma głównymi postaciami jednego z JKM'owych tworów. Samego krula też parę razy spotkałem, aczkolwiek do niego zarzutów nie mam bo prywatnie jest taki sam, jak publicznie - nikogo nie udaje.
@Kleki_Petra: Ale się obrażyłeś cumplu, przecież wiadomo że lewak karolak sam siebie ora każdym filmikiem naciąganym pod tezę i brakiem jakiejkolwiek argumentacji i faktów. Wyjaśniłbym wszystkie jego manipulacje w 10 minut, ale akurat nie mam czasu na to teraz...
A 10 lat temu w środowisku Korwina był tylko Korwin i długo nic. Dopiero potem obrodziło różnymi mentzenami. Gdyby wówczas miał jakichś ogarniętych pomagierów, to może
@PatologiiZew: Odeszła ci sympatia w momencie, kiedy Konfa jako jedyna wykazywała RiGCZ? xD
XDDD
I może jeszcze maryja zawsze dziewica?
I którzy naukowcy twierdzą, że z powodu COVIDa można prawo uchwalać w nielegalny sposób? xD
@czynastolatek:
@czynastolatek: Jakieś lewaki pewnie.
Konkrety albo spadaj.
@PatologiiZew: Ja piszę o reakcji na to pisowskie zachowanie pozostałych partii, o jakich chochołach ty bredzisz?
1. Krytykuję Konfę za jej brednie.
2. Atakujesz PiS i wybierasz sobie wygodny temat dla Konfy mimo że ja o nim nie wspomniałem.
3. Wyjaśniam co konkretnie mnie motywowało.
4. Dalej nic nie rozumiesz.
4.76
5. Brak profitu.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-55602828