Wpis z mikrobloga

#neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka

@PatologiiZew szanuję niesamowicie. #rigcz

Mam nadzieję, że nie obrazisz się za ten wpis.

U mnie momentem przełomowym były zapowiedzi romansu Korwinowców z narodowcami, chociaż już wcześniej przestała do mnie przemawiać spora część korwinowych frazesów.

Zapraszam byłych Korwinowców do dyskusji - co u Was było przełomowym momentem, że przestaliście popierać krula?

Wiem, że trochę Was tutaj siedzi i chętnie podzielicie się swoją historią "romansu z Korwinem"
N.....t - #neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polity...

źródło: comment_1612542212c5PjLbhMDBbjOjsGqIOX1p.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
@Neubert: Wrogiem Korwinizmu byłem od zawsze. Zwyczajnie spędziłem kilka dobrych lat w środowiskach narodowych. Dalej mam tam wielu znajomych i wielu ludzi cenię. Nie można jednak wiecznie akceptować wpadek i kompromitacji. Covid to chyba był moment w którym jakakolwiek sympatia odeszła. Dalej są pomysły Konfederacji które uważam za sensowne ale to nic nie zmienia. Mojego wsparcia nie dostaną. No chyba że odmieni się ich podejście ale na to nie ma
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 89
@Neubert: U mnie było to jak chciałem dyskutować z lewakami (jak ich wtedy zwałem) za pomocą faktów, badań i liczb i okazało się, że korwina praktycznie nic nie broni, za to niemal wszystko jest przeciw niemu. Zarówno w kwestiach społecznych, jak i gospodarczych.
Jednym z tych lewaków był @koroluk i to on bardzo mocno przyspieszył proces lewaczenia, gdyż zbierał trudne do podważenia dane w jednym miejscu, co potegowało dysonans
  • Odpowiedz
co u Was było przełomowym momentem, że przestaliście popierać krula?

@Neubert: Osobiste poznanie i okazja "współpracy" z kilkoma głównymi postaciami jednego z JKM'owych tworów. Samego krula też parę razy spotkałem, aczkolwiek do niego zarzutów nie mam bo prywatnie jest taki sam, jak publicznie - nikogo nie udaje.
  • Odpowiedz
W ten sposób dołączyłem do ludzi którzy nie mają na kogo głosować. Taki los Polaka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Jednym z tych lewaków był @koroluk i to on bardzo mocno przyspieszył proces lewaczenia

@Kleki_Petra: Ale się obrażyłeś cumplu, przecież wiadomo że lewak karolak sam siebie ora każdym filmikiem naciąganym pod tezę i brakiem jakiejkolwiek argumentacji i faktów. Wyjaśniłbym wszystkie jego manipulacje w 10 minut, ale akurat nie mam czasu na to teraz...
  • Odpowiedz
@Neubert: W moim przypadku - tak, też 10 lat temu kucowałem - była to po prostu wiedza. Zacząłem czytać o ekonomii i klimacie i przejrzałem na oczy, że Korwin to koszmarny ignorant. Do tego doszły jego przemyślenia na temat bicia kobiet i molestowania dzieci.

A 10 lat temu w środowisku Korwina był tylko Korwin i długo nic. Dopiero potem obrodziło różnymi mentzenami. Gdyby wówczas miał jakichś ogarniętych pomagierów, to może
  • Odpowiedz
Oczywiście karolak się pojawił magicznie, było wołane na discordzie na bank, jeszcze jak sobie plusują nawzajem komentarze, żałosne.
  • Odpowiedz
@czynastolatek: to jeszcze jakoś połącz swoje chochoły z moimi wypowiedziami i daj znać. Ja w tym przypadku nie oceniam zachowania PiSu i tego jak łamane jest prawo. Tu się mogę w wielu sprawach zgodzić. Oceniam antycovidowe brednie w wykonaniu Brauna i jego kumpeli Sochy. Oceniam pajacowanie u Roli który jest totalnie odjechany. Oceniam bzdury o "covido-grypach". No i najważniejsze. Na pohybel antyszczepom.
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Pytam którzy, a ty mi wklejasz nagłówek z jakiejś nieznanej gazety?
Konkrety albo spadaj.

Ja w tym przypadku nie oceniam zachowania PiSu i tego jak łamane jest prawo.

@PatologiiZew: Ja piszę o reakcji na to pisowskie zachowanie pozostałych partii, o jakich chochołach ty bredzisz?
  • Odpowiedz
@czynastolatek: Możesz też pisać o kosmitach i księżycu ale gdzie jest jakaś chronologia to ja nie wiem.
1. Krytykuję Konfę za jej brednie.
2. Atakujesz PiS i wybierasz sobie wygodny temat dla Konfy mimo że ja o nim nie wspomniałem.
3. Wyjaśniam co konkretnie mnie motywowało.
4. Dalej nic nie rozumiesz.
4.76
5. Brak profitu.
  • Odpowiedz