Wpis z mikrobloga

@peja_ricardo12: nie takim jest bo u nas olewa się takie właśnie drobne rzeczy więc o czym mu tu mówimy. jeśli w jednym z największych miast w polsce nie potrafią poradzić sobie z #!$%@? na #!$%@?ę dwóch tumanów to nie zanosi się w najbliższym czasie na podlaski program kosmiczny, a raczej trzeba liczyć na nie wiem ducha puszczy sprzedawanego w puszce.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@peja_ricardo12: Przecież Major ma działalność. Jego firma wyrzuca odpady niebezpieczne w rezerwacie przyrody. Niebezpieczne, bo takich należy zaliczyć Nitro. Rozumiem że firma nie ma też wg ustawy śmieciowej podpisanej umowy o wywóz śmieci (brak wpisu do BDO to kara do miliona, lub areszt), oraz skrzynki na listy (kara 10k pln)
@KrzysztofSuchodolski: winna nie jest policja tylko mieszkańcy tego pożal się boże Białegostoku. Jedyne na co was było stać to oblać go farbą, tak jakby świat nie stworzył moczu, kału. Wrzucać do internetu, upokarzać, zaszczuć i nie dać wytchnienia. Analogicznie policja nie będzie się za bardzo chciała tym zajmować.
@ujumuju: zgadzam się że to wina mentalności tych ludzi.

Tu słowa pielęgniarki: "OLAĆ" . Czaisz? Pielęgniarka, zdaję się, że wykształcona i przechodzi do porządku dziennego jakby nigdy nic, że troglodyta syfi i prędzej czy później będzie warzywem i wszyscy będziemy go utrzymywać.

Aż strach myśleć jak muszą w tym białostockim bantustanie myśleć mniej wykształceni (np. policjanci po liceum)
KONONOWlCZ - @ujumuju: zgadzam się że to wina mentalności tych ludzi. 

Tu słowa pi...

źródło: comment_1612415523SkiAHpY3JTBW1NkpKlNloo.jpg

Pobierz
@KONONOWlCZ: A, pielęgniarki to akurat specyficzna grupa zawodowa; generalnie za taką pracę i takie zarobki i takie warunki jakie tam panują masę dotyka totalna znieczulica i mają takie podejście.
Ja po prostu nie rozumiem, macie tam tę Jagiellonię, jak trzeba było rozpędzać jakieś marsze to nagle wszyscy na baczność, a jak trzeba realnie zaradzić faktycznym szkodnikom to nie ma odważnych. Suchodolski kiedyś a dziś to dwie różne osoby. Ja wiem, że
@KrzysztofSuchodolski bo policja jest od tego żeby spisać łepków jedzących słonecznik na ławce pod blokiem i za zaśmiecania każdemu wlepić 100pln. Nie będą przecież po lasach chodzić zwierzyny szukać jak sobie normę mandatów łatwiej szybciej i przyjemniej wyrobią pod blokiem.