Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +192
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +475
#nieruchomosci #budowadomu
@magicznyfred: a w jaki sposób szukasz tych nowych osiedli? jak to robić?
I stac ludzi ze wschodu na nie, gdzie taki równoległy swiat jest ?
@Issac: Tak, kiedyś budowano większe domy niż obecnie to raz (w założeniach tzw wielopokoleniowe). Dwa wpada "inwestor" co kupił taki 25 letni dom i pierwsze co robi to dzieli pomieszczenia karton-gipsem w opór, jeśli jest piwnica i ma okna, to też wrzuca tam meble i w takim domu upycha spokojnie kilkanaście osób. Jeśli
@pitersi: 40 tysięczna mieścina, dolnośląskie. Ale tak obecnie się dzieje wszędzie, gdzie jest robota w okolicy. A biorąc pod uwagę dzietność, to będzie się działo nadal. Będziemy mieć jak na zachodzie dzielnice, gdzie autochtoni są wypychani - Gran Torino normalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@magicznyfred Uff, to moja gmina jest w stu procentach bezpieczna xD
Ale spokojnie, skończy się hossa w budowlance i tak jak szybko się najemcy znaleźli, tak szybko znikną.
@Issac: Dom w Warszawie, 20 osób tam mieszka, 25zł od osoby za dobę.
Wiem, bo mówił mi to Ukrainiec który zakładał panele fotowoltaiczne.
Jakby utrzymać cały czas takie obłożenie to wychodzi 15k/miesiąc.
A mowa tu o jakimś starym trupie, a nie ładnym domku.
@Issac: Normalni pracownicy zarobkowi. Musisz się dowartościować pisząc o takich, że są patologią?