Aktywne Wpisy
LukaszN +529
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
1-1-1-1 +189
Dlaczego dla Julek to pytanie sprawia taki problem? Przecież to najlepszy filtr na prawaków/mizoginów. Mówisz, że miałaś 50 i chłopy same się odfiltrują xD Chyba nie boisz się, że niepoprawna odpowiedź zabije produkcję copium w głowie twojego amanta?
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
Dwa tygodnie temu zobaczylem wpis @michael_13 z modularami i stwierdziłem, że wchodzę w to i na spokojnie raz na dwa miesiące jakiś mniejszy zestaw sobie sprawię. No także ten, Hogwart złożony, hełm stormtrupera złożony, ta dwójka ze zdjęcia czeka na skompletowanie trio. xd
#lego
@promoklocki: co dają te punkty?
@Kryspin013: @promoklocki napisał o tych zniżkach, ale chyba warto dodać jeszcze ile tych zniżek dostaniesz. Po przeliczeniu wychodzi to mniej więcej 5% - czyli od każdego zakupu dostajesz jakby 5% jako zwrot, który za jakiś czas możesz wymienić na kupon. Czasami są double vip punkty, no to wtedy wychodzi ci ~10%