Wpis z mikrobloga

Szukam opinii osób które grają na ps4 w warzone na myszce i klawiaturze (gra na to pozwala ale mam wrazenie ze jest to lekko uposledzone). Czy wy tez tak macie, ze jak ruszycie szybciej myszką to tak jakby myszka nie wyrabiała z odczytem i przesuwa się o dużo mniejszą odległość niż powinna w rzeczywistości? Robiłem próbę z ustawieniem myszki przy końcu podkładki, powolnym ruszeniu w prawo i szybkim powrocie w lewo i zawsze kończyłem w połowie ekranu. Jakby ktoś grał to niech się podzieli opinią. Mam myszke steelseries 110 i ps4 pierwszej generacji i mam wrazenie ze ta konsola nie wyrabia, tak sie czasem scina ze szok xD nigdy wiecej nie kupie tego syfu #ps4 #warzone
  • 13
  • Odpowiedz
@ChudyByk21: ja również gram na ps4 1 generacji z myszką i klawiaturą i nie mam żadnych problemów. Wszystko działa sprawnie i zero zacinek. Nie używasz żadnej przejściówki ?
  • Odpowiedz
@#!$%@?: tez masz spadki fps? U mnie wtedy najbardziej myszka sie zacina, ledwo sie rusza. Prawdopodobnie zrobie calkowity reinstal systemu i sprobuje wymienic paste bo konsola ma 7 lat. Nigdy wiecej nie kupie konsoli xD
  • Odpowiedz
@maki300: sprobuje, ale ogolnie moja konsola cos chyba juz do kosza jest, kazda gierka laguje, juz mowie o zwyklym graniu na padzie, jak w RDR2 wszedlem w ogien to mialem 2 fpsy chyba xD
  • Odpowiedz