Aktywne Wpisy
Asarhaddon +14
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
wortor +276
Dorodny pisowski Wieprz Czarnek nawet w niedzielę nie potrafi sobie darować. Właśnie w #polsat ogłosił, że 14 latkowie lgbt popełniający samobojstwa to IDEOLOGIA, gdy Biedron zwrócił mu na to uwagę, nazwał go DEGENERATEM, a na prośbę Sienkiewicza by się opamietal i przeprosił, zaczął rzucać się jak zarzynane prosie i wyzywać wszystkich od kłamców xD
Minister Edukacji, psia jego mać ¯\(ツ)/¯
#sejm #bekazpisu #tvpis #bekazpodludzi
Minister Edukacji, psia jego mać ¯\(ツ)/¯
#sejm #bekazpisu #tvpis #bekazpodludzi
@Mr_3nKi_: To pokazuje, jakie zdanie mają o nas bogaci. Historia tak stara, jak stare są podziały klasowe.
Traktują ciebie i nas jak zwierzęta. Myślisz że na ciebie nie patrzyliby z obrzydzeniem i politowaniem?
Wyrwij się z ich kajdanów. Chcesz dawać sobą pogardzać przez całe życie jak jakiś nędzny plebs?
Nie czuje, żebym miał jakiekolwiek kajdany nałożone przez tych "bogatych"¯\_(ツ)_/¯.Wychodzenie i robienie rozpie*dolu to istny strzał w kolano.
Ok, czyli co sugerujesz?
@Mr_3nKi_: Działaj, akcja bezpośrednia, edukuj znajomych, rodzinę, wstąp do związku zawodowego, jakieś organizacje pomocy wzajemnej. Solidarność między robotnikami.
@Gaku745:A w ch*ju to mam gaku, niech sobie patrzą jak chcą xD I tak każdy z nich zdechnie prędzej czy później i te ich bogactwa w niczym im nie pomogą więc elo xD
@Gaku745: Chyba nie masz na myśli Antifa, co gaku? XD
@Gaku745:Zaraz by powiedzieli, żebym spie*dalał i nie zawracał im głowy xD.
@Mr_3nKi_: Więc damy im dobry, płomienny spektakl. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie jest koniec dopóki sami nie ustalimy że to jest koniec.
Wszystkie zmiany społeczne zostały zrealizowane próbowaniem. Jeszcze nigdy żadna zmiana nie została zrealizowana leżeniem i nicnierobieniem. To jest mój prawdziwy optymizm i motywacja. (
@Gaku745: No i okej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podoba mi sie twoja postawa, ale to niestety oni rozdają karty.